Devletin sunduğu yazılım dersleri

İnternetteki kaynakların üstünde bir şey olacağını düşünmüyorum, kendinizi normalde de geliştirebilirdiniz zaten burası olmadan. Eğer kursların sonunda size iş bulma yönlendirmesi de yapacak olsaydı bir işe yarardı ama sanmıyorum, sadece CV'ye ekleyeceğiniz eğitim olacak o kadar.

Ekleme: Şimdi giriş yapmayı denedim sunucu hatası verdi. Yazılım geliştirme öğreten sitenin yazılımı iyi yapılmamış, buradan anlayın gerisini. :D

Bu sektörde deneyimli biri olarak söylüyorum. Açtıkları site yerine YouTube'da tutorial serisi izleseniz daha verimli olur. İçerikler çok zayıf. He onu bunu geçtim, geliştirmek isteyen kişi devletin sitesini beklemez. Açar YouTube, açar Udemy her yerde var. Bu site olsa da olmasa da öğrenebilirsiniz. Ben yerinizde olsam 40TL verir Udemy'de krallar gibi eğitimler var birine kayıt olurum. Çok geç olmadan...

Bu sektörde deneyimli biri olarak söylüyorum. Açtıkları site yerine YouTube'da tutorial serisi izleseniz daha verimli olur. İçerikler çok zayıf. He onu bunu geçtim, geliştirmek isteyen kişi devletin sitesini beklemez. Açar YouTube, açar Udemy her yerde var. Bu site olsa da olmasa da öğrenebilirsiniz. Ben yerinizde olsam 40TL verir Udemy'de krallar gibi eğitimler var birine kayıt olurum. Çok geç olmadan...
Yazılım için sağlam sistem şart mı?
Bide mesela diyelim kodlamayi veya yazılımı öğrendik daha sonra ne olacak?

Yazılım için sağlam sistem şart mı?
Bide mesela diyelim kodlamayi veya yazılımı öğrendik daha sonra ne olacak?
Daha sonralarda yöneleceğiniz kulvara bağlı, ben başlangıç için Python tercih ettim ve tabii ki ağır bir gereksinimi yok kurduğum programların. Oyun programlaması öğrenmeye başlayıp bilgisayarda Unity tarzı motorlar kullanacaksanız sisteminiz sağlam olmalı.

Mesela minimum ne tip bir sistem olmalı? Ve bir de yazılımcı olmak için okul açısından ne tür bi ilerlemede bulunmam gerekli?
Udemy güzelmiş. Satın alımı yapcam birazdan.
Bunun sertifikası vs. falandan bahsediliyor bu nedir acaba?

Son düzenleme:
Eğer yazılıma giriş değerinde dillerden birini tercih ederseniz günlük kullanımda kasmayan bir cihaz işinizi görür.
Birikim, deneyim, okulla beraber yapılacaklara da gelince kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben lise öğrencisiyim ve seneye sınava gireceğim. Bu zamanlarda ve ileride ne olacağı belli olmadığı için ben de kendimi yazılımda geliştirmeye, en azından bir temelim olmasına karar verdim.
Örnek vereyim şu an Udemy'den Mustafa Murat Coşkun'un Python eğitimine bakıyorum ve kendisi eğitimde de söylediği gibi bulunduğu üniversiteye gelmeden daha önce yazılımla haşır neşir olmamış. Yani bu kendinizi cidden verip azimle, istekle çözebileceğiniz bir konu. Evet daha erken başlamak güzel ama bunu yapmamak çok büyük bir kayıp değil eğer başarmak isterseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı