Bu derslerden nasıl yararlanabilirim acaba?
Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu derslerden nasıl yararlanabilirim acaba?
Bende bi o kadar meraklıyım ama nasıl başvuracağız.Valla bende çok meraklıyım bu konuya 0'dan yetistirelecegi söyleniyor bu konu hakkında detaylı bilgisi olan biri bizi bilgilendirirse iyi olur aslında.
Yazılım için sağlam sistem şart mı?Bu sektörde deneyimli biri olarak söylüyorum. Açtıkları site yerine YouTube'da tutorial serisi izleseniz daha verimli olur. İçerikler çok zayıf. He onu bunu geçtim, geliştirmek isteyen kişi devletin sitesini beklemez. Açar YouTube, açar Udemy her yerde var. Bu site olsa da olmasa da öğrenebilirsiniz. Ben yerinizde olsam 40TL verir Udemy'de krallar gibi eğitimler var birine kayıt olurum. Çok geç olmadan...
Daha sonralarda yöneleceğiniz kulvara bağlı, ben başlangıç için Python tercih ettim ve tabii ki ağır bir gereksinimi yok kurduğum programların. Oyun programlaması öğrenmeye başlayıp bilgisayarda Unity tarzı motorlar kullanacaksanız sisteminiz sağlam olmalı.Yazılım için sağlam sistem şart mı?
Bide mesela diyelim kodlamayi veya yazılımı öğrendik daha sonra ne olacak?
Udemy güzelmiş. Satın alımı yapcam birazdan.Bu sektörde deneyimli biri olarak söylüyorum. Açtıkları site yerine YouTube'da tutorial serisi izleseniz daha verimli olur. İçerikler çok zayıf. He onu bunu geçtim, geliştirmek isteyen kişi devletin sitesini beklemez. Açar YouTube, açar Udemy her yerde var. Bu site olsa da olmasa da öğrenebilirsiniz. Ben yerinizde olsam 40TL verir Udemy'de krallar gibi eğitimler var birine kayıt olurum. Çok geç olmadan...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.