Dil mi seçilmeli sayısal mı?

Sevdiğin işi yapmak çok önemli hocam parası var diye yazılımcı olmak gibi şeyler yapmanızı önermem dil okumak istiyorsan dil oku sayısal okumak istiyorsan sayısal oku.

İnanın dalga geçmiyorum belki 50 saat düşündüm hâlâ git gel yapıyorum. Seçersem zorda olsa severek yapacak olduğum dil. Ama emin değilim.

İnanın dalga geçmiyorum belki 50 saat düşündüm hâlâ git gel yapıyorum. Seçersem zorda olsa severek yapacak olduğum dil. Ama emin değilim.

Hocam aile durumunuzu bilmiyorum ama ailen zengin ise 40 yaşınada gelsen bile ailenin parasını kullanabilirsen istediğin bölüme git istersen radyo oku ama ailem benden bir şey bekliyor diyorsan maddi manevi sayısal oku önü açık Celal Şengör babasına demiş ben şu bölümü okuyacağım ama fazla para kazanamam senin paranı yiyiceğim demiş ailesinin maddı durumu iyimiş babası arkandayım maddi konuda demiş böyle bir maddi durumun varsa istersen radyo oku kimse artık sevdiği işi yapmıyor para için herkes bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyor mallesef durum böyle

Kanka İngilizce altyapın varmış işte. Dil seçersen İngilizce öğretmenliği var, tercümanlık var. Zaten İngilizce öğretmenliği bile gayet güzel bir meslek bence. Benim de Rusça, Almanca ve İngilizce altyapım var. Bu yüzden Dil seçeceğim ben. Benim bilmediğim belki bir çok daha meslek vardır dil bölümünün altında. Sonuç olarak karar senin. Ne istersen...

@Türününtekörneği Bölümünüzü hangi mesleği yapmak istediğinize göre belirlemeniz daha doğru olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hem de yurt dışına çıkmam için artı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

(Ayrıca mesleklere ilişkin olumlu veya olumsuz tavsiyelere ilişkin:
)

Hocam aile durumunuzu bilmiyorum ama ailen zengin ise 40 yaşınada gelsen bile ailenin parasını kullanabilirsen istediğin bölüme git istersen radyo oku ama ailem benden bir şey bekliyor diyorsan maddi manevi sayısal oku önü açık Celal Şengör babasına demiş ben şu bölümü okuyacağım ama fazla para kazanamam senin paranı yiyiceğim demiş ailesinin maddı durumu iyimiş babası arkandayım maddi konuda demiş böyle bir maddi durumun varsa istersen radyo oku kimse artık sevdiği işi yapmıyor para için herkes bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyor mallesef durum böyle

Maalesef ailemin durumu her ne kadar bana destek çıksalarda sonuç o kadar iyi durumumuz yok. Özellikle babamın benden beklentisi çok yüksek. Yük olmamak istediğimi söylediğimde düzgün bir meslek edin ileride geri verirsin paraları diyorlar, gerekirse her şeyi satarız okutmak için diyorlar...

Kanka İngilizce altyapın varmış işte. Dil seçersen İngilizce öğretmenliği var, tercümanlık var. Zaten İngilizce öğretmenliği bile gayet güzel bir meslek bence. Benim de Rusça, Almanca ve İngilizce altyapım var. Bu yüzden Dil seçeceğim ben. Benim bilmediğim belki birçok daha meslek vardır dil bölümünün altında. Sonuç olarak karar senin. Ne istersen...

Bir yandan özel ders vb. De mümkün olabilir, iyi bir okulda veya herhangi bir kurumda öğretmenlik yaparsak iyi para denk getirebiliriz. En çok istediğim ise yurt dışına, Amerika, İsviçre, Norveç gibi huzurlu yerlere gitmek.

@Türününtekörneği Bölümünüzü hangi mesleği yapmak istediğinize göre belirlemeniz daha doğru olacaktır.

(Ayrıca mesleklere ilişkin olumlu veya olumsuz tavsiyelere ilişkin:
)

Attıklarınıza sırayla ve özenle bakacağım. Çok teşekkür ederim.

Maalesef ailemin durumu her ne kadar bana destek çıksalarda sonuç o kadar iyi durumumuz yok. Özellikle babamın benden beklentisi çok yüksek. Yük olmamak istediğimi söylediğimde düzgün bir meslek edin ileride geri verirsin paraları diyorlar, gerekirse her şeyi satarız okutmak için diyorlar...

Hocam sayısal seç dil temelin varsa yurt dışında çalışabilirsin bu arada herkes yurt dışına gidecek diye bir şeyde yok bunu kafanızdan çıkartın hocam inglizce biliyorum diye ben kesın yurt dışına gitmeliyim diye bir kafaya girmeyin yurt dışına gidenler 1 hafta sonra araba almıyor orada 2 iş yapan Türkler var geçinmek için adam şey kafasında TR de aldığım para bir işe yaramıyor yurt dışında hiç değilse hakkımı veriyorlar kafasında gidiyor birçoğu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı