Babamın savcı, kardeşimin avukat olması dışında sorun yokHocam hani bir nimet yaratmışlar resmi sayfa diye, gidin kuralları okuyun sonra paşa paşa laf atarsınız.
İmzanla çelişmesen bari. Neyse. Reşit dahi olmayan tiplerle uğraşamam.
Siz sırf yaşından dolayı etrafındakileri kendinizden daha alt seviyede gören tiplerdensiniz sanırım. 10TL alma çabana hayran kaldım bu arada kolay gelsin. İsterseniz 10TL atabilirim sadece barkodunuzu verin. Tek böyle düşünen ben değilmişim ki bir sürü "hahaha" emojisi atılmış sizin mesajınıza. Sırf oyunda küfür yediği için küfür edenleri dava etmeye çalışanlara benzettim bu olayı.
O değil, benim salaklığıma denk geldi DC sonundaki kodları karıştırdım, o sandım. Arkadaşı zan altında bırakmak istemem.Forumda vulture diye birisi var o olabilir mi?
Olay yaşınız değil. Ortada bir dolandırıcılık vakası var, evet komik yazıyorsunuz, normalmiş gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ben de sizin yaşamanızı temenni ettim sadece. Hahaha atan herkesin en azından bir kere yaşamasını çok isterdim.Siz sırf yaşından dolayı etrafındakileri kendinizden daha alt seviyede gören tiplerdensiniz sanırım. 10TL alma çabana hayran kaldım bu arada kolay gelsin. İsterseniz 10TL atabilirim sadece barkodunuzu verin. Tek böyle düşünen ben değilmişim ki bir sürü "hahaha" emojisi atılmış sizin mesajınıza. Sırf oyunda küfür yediği için küfür edenleri dava etmeye çalışanlara benzettim bu olayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.