Discord üzerinden dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam neden tartışıyorsunuz tartışmayı bitirecek tek şeyin konu sahibinin gidip mahkemeye vermesi ve sonuçlarını söylemesi o zaman kim haklıymış kim haksızmış görürüz.

İmzanla çelişmesen bari. Neyse. Reşit dahi olmayan tiplerle uğraşamam.

Siz sırf yaşından dolayı etrafındakileri kendinizden daha alt seviyede gören tiplerdensiniz sanırım. 10TL alma çabana hayran kaldım bu arada kolay gelsin. İsterseniz 10TL atabilirim sadece barkodunuzu verin. Tek böyle düşünen ben değilmişim ki bir sürü "hahaha" emojisi atılmış sizin mesajınıza. Sırf oyunda küfür yediği için küfür edenleri dava etmeye çalışanlara benzettim bu olayı.

Forumda vulture diye birisi var o olabilir mi?

Dava açsan da hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz sırf yaşından dolayı etrafındakileri kendinizden daha alt seviyede gören tiplerdensiniz sanırım. 10TL alma çabana hayran kaldım bu arada kolay gelsin. İsterseniz 10TL atabilirim sadece barkodunuzu verin. Tek böyle düşünen ben değilmişim ki bir sürü "hahaha" emojisi atılmış sizin mesajınıza. Sırf oyunda küfür yediği için küfür edenleri dava etmeye çalışanlara benzettim bu olayı.

Hocam amaç 10 TL değil bence ortada bir hırsızlık olması bunu yapan alçak yarın daha büyüğünüde yapar biraz genel düşünelim lütfen.

Bugün benim de %25 indirimli oyun satış ilanımdan discorduma bir arkadaş ulaştı. Sosyalde hangi kullanıcı olduğunu sorduğum zaman Vulture olduğunu söyledi ama DC nicki Vulture değildi. Almak istediği oyun için bakiyem yetersiz dediğim vakit küfür edip engelledi. Ekran görüntüsünü ilanıma atmıştım ama yetkililer silmiş. Dikkat edin. Forumdaki Vulture bildiğim kadarıyla aklı başında bir arkadaş. Onun yapmadığını düşünüyorum.

Olay yaşınız değil. Ortada bir dolandırıcılık vakası var, evet komik yazıyorsunuz, normalmiş gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ben de sizin yaşamanızı temenni ettim sadece. Hahaha atan herkesin en azından bir kere yaşamasını çok isterdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı