Discorda erişim engeli geldi!

E Discord verileri paylaşıyor diyorlardı. Neden engellendi ki?
VPN konusunda da acele etmeyin. Gerekirse ücretli kullanın. Özellikle banka hesaplarınıza eriştiğiniz bir bilgisayarsa sakın ne olduğunu bilmediğiniz bir VPN servisi kullanmayın.

Zeki arkadaşım hemen erişim engeli geldi diye pat diye herkeste gitmez. Erişim geldiğini söylüyorum herkes için geçerli. Telefondan şu an bende girebiliyorum ama sadece girebiliyorum QR okutamıyorum. Benle laf dalaşı yapacağına gereksiz yere erişim engeli getirenleri eleştir.
Gereksiz yere laf kalabalığı yapmadan önce, kendini geliştirmek için çabalarsan en azından kendine bir faydan olur. Bende Discord kapanmayacak çünkü özel DNS kullanıyorum, küçük aklınla fikrinin, bilginin olmadığı hiç bir konuda bilgiliymiş gibi konuşmaya çalışma. Eleştiri yapmamı gerektirecek bir durum yok ortada benim için, çünkü açık olması veya kapalı olması umrumda olmayan birşey. :)

Ona engel buna engel şuna yasak buna yasak, ne yapalım 7/24 sanal makineler mi kullanalım, sürekli vds mi kullanalım vpn cihazımıza yuva mı yapsın? veri sızıntısını önlemek yerine, sanal suçluları serbest bırakmak yerine uygulama yasaklamayı sorunu çözecek anlamına mı geliyor?

Tamamen gitti bende.

1728429433948.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı