Elebaşı olan lavuğun serbest bırakıldığı söyleniyor doğru mu?
50-60 tane olan suçu olanlar sokaklarda dolaşıyor, sence fark eder mi serbest kalması veya hapse girmesi?Elebaşı olan lavuğun serbest bırakıldığı söyleniyor doğru mu?
50-60 tane olan suçu olanlar sokaklarda dolaşıyor, sence fark eder mi serbest kalması veya hapse girmesi?
knk herkese aynı anda getiremezler tr de nerden baksan 100 mlyondan daha fazla telefon falan vardır hepsine getirmeye calısıyorlar iste yavas yavasSorun bir tek sende var sanırım, bende bir sıkıntı görünmüyor.Eki Görüntüle 2325323
Neden sesinizi çıkarmadın mesela? İnstagram kapatıldığında sesini çıkarttın mı? Bunu kızmak için ya da tartışma çıkartmak için sormuyorum. Tepki göstermek için illa kendimize kadar gelmesi mi gerekli?Discord'a gelene kadar sesimi çıkarmadım ama yeter artık.
İnstagram'da beni etkiledi. Ama belki gelen tepkiler onlara yeterli olmuştur dedim. Sonuç ortada maalesef...Neden sesinizi çıkarmadın mesela? İnstagram kapatıldığında sesini çıkarttın mı? Bunu kızmak için ya da tartışma çıkartmak için sormuyorum. Tepki göstermek için illa kendimize kadar gelmesi mi gerekli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.