Discorda erişim engeli geldi!

Eğer bir topluluk içerisinde kötü insanlar varsa bunu genel olarak yasaklayarak bir yere varılmaz. Bu insanlara ceza verilir. Kötülere ceza vermek yerine herkesi arada götürüyorlar.

Bu ülkenin vatandaşlarının MERNIS dataları internette satıldı, sonra ücretsiz olarak googleden kolay bir şekilde bulunur hale geldi. Hiç kimse güvende değil, sizi koruyacak kimse yok. Bu yasakların hiç bir anlamı yok. Caydırıcı yasalar yok, katiller elini kolunu sallayarak sokaklarda geziyor. Bu başımızdakiler gece başını yastığa koyduğunda bir şekilde uyuyabiliyorlar ya hani, beni en çok o rahatsız ediyor.

1728433400596.png

:D ust uste gelmisler.

Bu yıl bayağı bereketli oldu. Instagram, Discord derken.
Ayrıca Google ve Facebook derhal ve acilen kapatılmalıdır.
Sonuçta Google'da herkes istediğini aratabiliyor. Kabul edilebilir gibi değil!

Son olarak bu şarkı da Diacord'un kendisine gelsin:
Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin
İnanamadık, gülpembe.
Bizim iller sessiz.
Bizim iller sensiz.
Olamadı, gülpembe.
Dudağımda son bir türkü, gülpembe
Hâlâ hep seni söyler, seni çağırır, gülpembe.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık bir şey yok gibi ben hala girebilıyorum Discord'a. Yavaş yavaş her interneti kapatırlar. Ama şöyle bir şey var Roblox hala kapatılmadı bende :D bir garip anlamadım.

Şu anlık bir şey yok gibi ben hala girebilıyorum Discord'a. Yavaş yavaş her interneti kapatırlar. Ama şöyle bir şey var Roblox hala kapatılmadı bende :D bir garip anlamadım.
Hangi İnternet Servis Sağlayıcısı knk?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı