Neden çoğul konuşuyorsunuz? Yasak sever cemiyeti falan var da onlara hitaben mi söylüyorsunuz? "Olduğumuzu" diyorsunuz da.
Kendi ile aynı fikirdeki insanları kastediyor bence.
Neden çoğul konuşuyorsunuz? Yasak sever cemiyeti falan var da onlara hitaben mi söylüyorsunuz? "Olduğumuzu" diyorsunuz da.
Ülkemizin aldığı karar, olduğumuzu derken bunu belirtiyorum, yani sadece hızlıca belirtmek için başka bir şey yok :/Neden çoğul konuşuyorsunuz? Yasak sever cemiyeti falan var da onlara hitaben mi söylüyorsunuz? "Olduğumuzu" diyorsunuz da.
İstismar edilenlerin bilgilerine hangi yoldan nasıl ulaşılıyor ? Veri sızıntılarının hiç mi suçu yok elbette ortada ki olaylar kan dondurucu lakin Dc'nin kapatılmasıyla iş bitmiyor misal doğru amaçlar için kullanan birçok masumun hakkına giriyorlar.Dostum tamam haklısında olan millete oluyor, olan oldu da adamların yapmasına hani izin mi vereceğiz.
Kardeşim burada tek konu panel mi ? Okuduğunuzu anlayın. Adamlar resmen anonim takılıyor suç işleniyor ortadaki tek suç panel değil siz ne kadar gereksiz mantıksız yorumlar yapıyorsunuz ? Ortada suçlar pedofili var, bir çok mağdur insan var. Adamların bilgileri ülkemize verilmiyor, siz ne anlatıyorsunuz ?
Dostum senin görüşünü çok merak ediyorum seni şimdi gördüm yazdığımı senin yorumunu merak ediyorum.
Vpn kurulup girebilir haklısın, fakat bu uygulamaya bir çok yeni kullanıcın da girmesi engellenir, ortada şantaj, pedofili var.
Ayrıca vpn ile girilebiliyor diye, çocuk istimar etsen dahi bilgilerinin verilmeyeceği bir platformun, yasaklanmamsının sebebinin vpn ile girilebilir olması mantıklı mı ?
Bilgilerin bize verilmesi gerekiyor.
İstismar edilenlerin bilgilerine hangi yoldan nasıl ulaşılıyor? Veri sızıntılarının hiç mi suçu yok elbette ortada ki olaylar kan dondurucu lakin DC'nin kapatılmasıyla iş bitmiyor misal doğru amaçlar için kullanan birçok masumun hakkına giriyorlar.
Şöyle yazmanız bile "Bu yüzden bu konuyu bu insanların zeka seviyesinde yeniden yorumlayacağım." bu koca yazının ne kadar manasız olduğunu belli ediyor.Yazdıklarıma gülme emojisi atan veya saçma alıntılar yaparak cevap verdiğini sanan insnalar görüyorum, bu yüzden bu konuyu bu insanların zeka seviyesinde yeniden yorumlayacağım.
Arkadaşlar birisi size hakaret etti, dava etmek istediniz ama gerekli bilgiler paylaşılmadığından dava açamadınız.
Arkadaşlar birisi sizin ailenizde veya tanıdığınız birini, bir kızı taciz etti veya şantaj yaptı, yaşı önemli değil. Bu durumda davacı oldunuz ama bilgileri vermedi ve öylece kaldı.
Arkadaşlar birisi sizin yine aynı platformdan tehdit etti ve size bomba ihbarları yaptı, tüm kimlik verilerinizi herkesle paylaştı, ailenizin tüm numaralarını saçma sapan yerlerde paylaştılar. Devamını biliyorsunuz...
Peki bu olaylar varsayım mı? Hayır ne yazık ki bunlar durmadan oldu, yıllardır bu tarz olaylar oluyor. Şantaja uğrayan insanların videoları internette paylaşıldı ve sadece işin sadece bu bir kısmı.
Peki burada yasaklamak bir çözüm mü? Arkadaşlar konu bu değil, adamlar bu suç işleyen insanları yakalanması için gerekli bilgileri vermiyor, yapılan açıklamalara göre.
Bu durumda bu uygulamanın yasaklanmasının neyi yanlış? Cidden gelen cevapları gördüğümde üzülüyorum, bir ne hale düşmüşüz, okumaktan, anlamaktan, yorumlamaktan uzak insanlar tamamen ezbere yazılar yazmışlar, alınmayın sizden bahsetmiyorum, siz kesinlikle öyle değilsiniz
Bu konuda daha bilinçli olmazsak insanların hakkına daha fazla girilecek, savunduğunuz şeye şu an tepki gösterseydiniz belki de şu an bilgileri paylaşılmıştı...
Dostum sen çok alakasız yorum yapıyorsun, tamam verilerin sızdırılması konusu kötü de konu bu değil ortadaki tek suç bu değil. Ortada çocuk istismarı şantajlar var. Sızdırıldı diyelim, bunun satması kulanılması legal mi? Burada o kişilerin kimlik verisi neden verilmiyor verilse zaten yasaklanma kararı olamayacak, siz neden şu an bu konudan tepki gösteriyorsunuz, burada tepki göstermeniz gereken kişi farklı hani. Bak veriler konusunda istediğin gibi eleştir tepkini koyda yasaklama kararı haklı.
Yazdıklarıma gülme emojisi atan veya saçma alıntılar yaparak cevap verdiğini sanan insnalar görüyorum, bu yüzden bu konuyu bu insanların zeka seviyesinde yeniden yorumlayacağım.
Arkadaşlar birisi size hakaret etti, dava etmek istediniz ama gerekli bilgiler paylaşılmadığından dava açamadınız.
Arkadaşlar birisi sizin ailenizde veya tanıdığınız birini, bir kızı taciz etti veya şantaj yaptı, yaşı önemli değil. Bu durumda davacı oldunuz ama bilgileri vermedi ve öylece kaldı.
Arkadaşlar birisi sizin yine aynı platformdan tehdit etti ve size bomba ihbarları yaptı, tüm kimlik verilerinizi herkesle paylaştı, ailenizin tüm numaralarını saçma sapan yerlerde paylaştılar. Devamını biliyorsunuz...
Peki bu olaylar varsayım mı? Hayır ne yazık ki bunlar durmadan oldu, yıllardır bu tarz olaylar oluyor, insanlar intihar etti, şantaja uğrayan insanların videoları internette paylaşıldı ve sadece işin sadece bu bir kısmı.
Peki burada yasaklamak bir çözüm mü? Arkadaşlar konu bu değil, adamlar bu suç işleyen insanları yakalanması için gerekli bilgileri vermiyor, yapılan açıklamalara göre.
Bu durumda bu uygulamanın yasaklanmasının neyi yanlış? Cidden gelen cevapları gördüğümde üzülüyorum, bir ne hale düşmüşüz, okumaktan, anlamaktan, yorumlamaktan uzak insanlar tamamen ezbere yazılar yazmışlar, alınmayın sizden bahsetmiyorum, siz kesinlikle öyle değilsiniz
Bu konuda daha bilinçli olmazsak insanların hakkına daha fazla girilecek, savunduğunuz şeye şu an tepki gösterseydiniz belki de şu an bilgileri paylaşılmıştı...
Dostum sen çok alakasız yorum yapıyorsun, tamam verilerin sızdırılması konusu kötü de konu bu değil ortadaki tek suç bu değil. Ortada çocuk istismarı şantajlar var. Sızdırıldı diyelim, bunun satması kulanılması legal mi? Burada o kişilerin kimlik verisi neden verilmiyor verilse zaten yasaklanma kararı olamayacak, siz neden şu an bu konudan tepki gösteriyorsunuz, burada tepki göstermeniz gereken kişi farklı hani. Bak veriler konusunda istediğin gibi eleştir tepkini koyda yasaklama kararı haklı.
Küçük çocuklarla uğraşamam, geçerli bir argümanınız yol sadece laf atmakŞöyle yazmanız bile "Bu yüzden bu konuyu bu insanların zeka seviyesinde yeniden yorumlayacağım." bu koca yazının ne kadar manasız olduğunu belli ediyor.
Küçük çocuk falan değilim. Eğer argümanınızın dikkate alınmasını istiyorsanız başına öyle yazmamalısınız. İkna etmeye çalıştığınız insanları aşağılayarak bir yere varamazsınız.Küçük çocuklarla uğraşamam, geçerli bir argümanınız yol sadece laf atmak![]()
Dostum haklısın ama senle anlaşamadığımız konu şu: Adamlar bir suç işliyor, bilgileri talep ediliyor, bilgileri verilmiyor. Bu durum zaten ayrı bir suç ve yasaklanması için yeterli konu sadece panel değil işlenen tel suç panel değil. Aynısı X platformu üzerinden yapıldı diyelim, X platformu direkt verileri paylaşır ve suçlular bulunur yasaklanma olmaz bu kadar basit, ortadaki durum iki üç kişi yüzünden yasaklama kararı değil.Zaten satılmasına ve kullanılmasına karşın önlem alınması gerekiyordu bakın gerekiyordu diyorum şu anda verilere başka ülkelerden dahi erişim var ne caydırıcı önlem geldi ne de başka bir şey, kötü insanlarda her yerde olunca doğrudan yöneticilere uzanıyor ki onun için varlar. Tepkiyi, yapanlara da ve müsaade edenlere de göstereceksin yoksa yasaklamaların ucu bucağı olmaz.
Haklısınız, verdiğim tepkiler doğru olmayabilir, fakat karşı taraftan mantıklı argümanlar gelmiyor, bu durumda da benim bu tarz yorumlar yapmam normal. Karşı tarafların benim söylemlere karşın bir argümanı yok ve ben bu duruma karşın sinirim bozuldu.Küçük çocuk falan değilim. Eğer argümanınızın dikkate alınmasını istiyorsanız başına öyle yazmamalısınız. İkna etmeye çalıştığınız insanları aşağılayarak bir yere varamazsınız.
Çünkü farkındaysanız bir şeyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.