Diyanet işleri başkanlığı: Midye, karides, kalamar, yengeç, ıstakoz türündeki deniz hayvanlarını yemek haramdır

@The Man From E.A.R.T.H. siz her şartta iktidarı savunan bir tipsiniz, artık sizi tanıyanlar linç etmeye tenezzül etmiyorlardır. Araç belediyeye ait.

@The Man From E.A.R.T.H., Evet halkın parasını hiç etmek normal, değil mi?
Mesajımı bir daha okumanı tavsiye ederim, kendi cebiyle belediye bütçesi ayrımını yaptım.
@The Man From E.A.R.T.H. Siz her şartta iktidarı savunan bir tipsiniz, artık sizi tanıyanlar linç etmeye tenezzül etmiyorlardır.
Siz her şeyi siyası düşünüp beni çok yanlış anlamışsınız, ben ne o tiplerdenim ne de öyle bir amacım var. Dediğiniz gibi beni tanıyanlar öyle olmadığımı bilir, boş lince de kalkışmaz.
Araç belediyeye ait.
Size de aynısını diyorum, mesajımda belirttim zaten belediye bütçesinden almasının doğru olmadığını.
Kendi cebinden aldıysa normal çünkü cebi o kadar derindir zaten, belediye bütçesi ayrımını yaptım.

Tam dediğim gibi mesajmı tam okumadan lince girişmeye başladınız bile, üstüne de hemen yandaş ilan ettiniz.
Gidip belediye bütçesinden aldıysa kesinlikle yanlış bir şey, gereği yapılmalı ancak kendi cebinden aldıysa çok normal, o seviyede bir maaşım olsa ben de öyle bir araç alırım.

Ben tanımıyorum. Kendi öğretmenlerim Doğan'a biniyor.
Gericilerin gözü hep öğretmenin maaşındadır, maaş konuşulunca akıllarına hemen öğretmenler gelir ve öğretmenin kazandığı paradan hep rahatsızlık duyarlar.

Gericilerin gözü hep öğretmenin maaşındadır, maaş konuşulunca akıllarına hemen öğretmenler gelir ve öğretmenin kazandığı paradan hep rahatsızlık duyarlar.
En yaygın olan kadrolu memurlar kimler? Öğretmenler. Başka kimi örnek versin? Ayrıca bu durumun öğretmenle ne alakası var? Adam anla diye basitçe bir kıyaslama yapmış. Bu kadar yanlış anlamaya gerek yok. Ki belde belediye başkanı, belediye parasıyla aldıysa büyük bir kul hakkı ama belediye parasından bağımsız kendi kazandığı maaşla zaten 600-700'lük arabaları elde edebilir ki. Onları alabilecek düzeyde maaş alıyorlar zaten.

En yaygın olan kadrolu memurlar kimler? Öğretmenler. Başka kimi örnek versin? Ayrıca bu durumun öğretmenle ne alakası var? Adam anla diye basitçe bir kıyaslama yapmış. Bu kadar yanlış anlamaya gerek yok. Ki belde belediye başkanı, belediye parasıyla aldıysa büyük bir kul hakkı ama belediye parasından bağımsız kendi kazandığı maaşla zaten 600-700'lük arabaları elde edebilir ki. Onları alabilecek düzeyde maaş alıyorlar zaten.
Belediye parasıyla almasının doğru olduğunu iddia eden kimse yok burada ama sanki öyle demişiz gibi üstünden yürüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı