Diyet kola ve spor

Kolayı çok seviyorum azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor. 3-5 gün arayla haftada Max 2 kere Pepsi Max veya Coca-Cola Zero içsem ne olur 1 litrelik? Kilom 90 ramazanda veririm diye düşünüyordum kilo ama veremedim. Spor salonuna gidiyorum orada kardiyo ağırlık kafama göre çalışıyorum ama şu kola işi tam oturmuyor.
Ben 2 günde 1 bardak olacak şekilde içiyorum kilo vermeme hiçbir etkisi olmadı 2 haftada 9 kilo verdim.

Hocam insanlar kendini tatmin etmek için bir şeyler derler ya, hayır bu 100 gram değil 50 gram içeriğinden bir şey çıkarıldı 50g azaldı falan, kolada aynı. İçinde şeker var ama 10 tane değil 9 tane. Diyet içmek istediğinizde su için. Ben bu şekilde kola alışkanlığından kurtuldum. (günde 1 litre içiyordum, şimdi 3 günde 100ml)
Nasıl oluyo bilmediğiniz konularda konuşmayın diyet kola şeker içermez ve 1 kaloridir. Kilo almanıza etki etmez yani.

Böbrek taşı diye bir şeyin varlığından haberdar mısın?

Onlar bağımlılığı başka bağımlılıkla yenmeye çalışıyor bu işler öyle olmuyor maalesef.

Hocam insanlar kendini tatmin etmek için bir şeyler derler ya, hayır bu 100 gram değil 50 gram içeriğinden bir şey çıkarıldı 50G azaldı falan, kolada aynı. İçinde şeker var ama 10 tane değil 9 tane. Diyet içmek istediğinizde su için. Ben bu şekilde kola alışkanlığından kurtuldum. (günde 1 litre içiyordum, şimdi 3 günde 100ML)

Kola ciden kötü bir şey benim kollarim önce normaldi şimdi inceldi kemiklere zarar verdi herhalde ayni etki abimde de oldu yapılı abim kola icmekten zayıf duruyor bende en azından biraz göbek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı