3 iyidir haşlanmışEki Görüntüle 2580193
Bu şekilde oluşturdu İngilizcem pek yok haftanın 5 günü spor yapıyorum 2 günü bacak ve karın için ayırıyorum yanlış hesaplama var mı?
Peki kaç tane yemeliyim.
3 iyidir haşlanmışEki Görüntüle 2580193
Bu şekilde oluşturdu İngilizcem pek yok haftanın 5 günü spor yapıyorum 2 günü bacak ve karın için ayırıyorum yanlış hesaplama var mı?
Peki kaç tane yemeliyim.
Tamam günlük 2000 kalori ile başlayın hocam. 1 haftanın sonunda kilo düşüşü ve belden incelme yoksa, 200 kalori daha kısın. +olarak kesinlikle ağırlık kaldırmaya başlamanız gerekiyor. 1.80 boy 76kg ideal denebilecek bir rakam. Ona rağmen göbeğiniz var ise, kas kütleniz çok azdır. O göbeği yok etsek bile, sona kalacak vücut. Skinny olacak.
2000 kalorilik bir plan oluşturmak için neden faydalanmalıyım siz müsait olunca bana evde bulunabilir şeyler ile oluşturabilir misiniz rica etsem evde bulunabilirden kastım avokado falan olmasın yani bulamıyorum pek.
Dostum. Biliyorum çok beynin yıkandı çok yıkadılar bu milleti. Ama hiçbir besinin özel bir yanı yok.
Proteniler 4 kalori karblar 4 kalori yağlar 9 kaloridir. Besini 3 makro oluşturur. Cipsi de bu oluşturur. Avakadoyu da. İçinde ki vitaminler, mineraller işin laf salatası. Eğer ki sen ne yiyorsan ye. 2000 kalorinin altında kalıyorsan. Ve 2000 kalor senin için yağ yakabileceğin bir kalori ise, yağ yakacaksın. Bu kadar.
Sana şu an 1800 kalori yerken her gün tükettiğim listeyi yazayim. İstediğin şekilde bölüp. Yiyebilirsin.
100gr yulaf.
100gr protein tozu.
30gr chia tohumu.
10gr kakao tozu.
200gr tavuk göğsü.
180gr yumurta (kabuksuz)
50gr makarna.
200gr salatalık.
1 orta boy muz (kabuksuz 110-120 gr denk geliyor)
Burası 1600-1700 kalori civarı. Gerisini fıstık ezmesi veya, salatalık bazen de 1 adet daha muz ile dolduruyorum.
Abo hocam bunlar çok degilmi ya ben bu kadar şeyi hazırlarken ömrüm gider yulafın ve yumurtanın gramı arttırsam nasıl olur gerisini de tavuk makarna pilav meyve ile karşılasam okey olur mu?
İşe gidiyorum o sebeple diyorum bir de ders çalışıyorum yani pek vaktim yok. Sporu verimli yapıyorum ama beslenme sıkıntı.
Ben sadece örnek verdim. Tabii ki de aynen bu şekil yap demiyorum. 100gr protein tozu 70gr protein eder. Bunu 300gr tavuk ile değiştirebilirsin. Bu da, günlük yemen gereken 400-500gr tavuk demek. Chia tohumu çıkarıp 2 yumurta daha eklersin. Bu da, oradan alman gereken yağı ve proteini. Yumurtaya nakletmek demek. Makarna yemek yerine yulafı 150gr yapabilirsin. Veya, hepsini meyve ile karşılayabilirsin. 540 kalorilik bir meyve.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.