Ippo Makonouchi
Hectopat
Et ettir hocam sorun olmaz![]()
Eşşek eti diyince aklıma 2023'te 3 liralık döner satan bi yer geldi.
Et ettir hocam sorun olmaz![]()
Hangi restorana gideceğimizi bilmiyorum. Ama dandik bir yer olacağını zannetmiyorum. Tek sorun ettiğim şey yağı. 55gr kadar yağ var baktığım kadarıyla. Bu yağı çabucak yakabilir miyim onu düşünüyorum.Yapan yere ve kullanıklarına bağlı çok ucu açık bir soru. Daha fazla detay verebilir misin? Ama genellikle sağlıksızdır.
Zararlı olmaz kendinizi fazla alıştırmayın yeter1 dürüm yiyeceğim sadece.
O kadarcık aldığın yağ hemen vücuduna etki etmez, çok abartman lazım atıyorum tek oturuşta 100-150-200 gr gibi çok yağlı şeyler tüketirsen zararı olur. Onun dışında haftada 2-3 kez kaçamak olsun diye bir döner yemenin zararı olmaz.Hangi restorana gideceğimizi bilmiyorum. Ama dandik bir yer olacağını zannetmiyorum. Tek sorun ettiğim şey yağı. 55gr kadar yağ var baktığım kadarıyla. Bu yağı çabucak yakabilir miyim onu düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam.O kadarcık aldığın yağ hemen vücuduna etki etmez, çok abartman lazım atıyorum tek oturuşta 100-150-200 gr gibi çok yağlı şeyler tüketirsen zararı olur. Onun dışında haftada 2-3 kez kaçamak olsun diye bir döner yemenin zararı olmaz.
Fitness yapıyorum arkadaşım dedi ki gel sana bir zurna ısmarlayayım. Yemeli miyim zurna zararlı bir şey mi?
Hocam güzel eşek etsiz namuslu esnafa giderseniz bir de mayonez ekletmezseniz neden zararlı olsun.
İnternetten baktım. 55gr kadar yağ var. Bu yağı ne kadar sürede yakabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.