6 Kasım 2019 Mesaj: 38 Oyun daha çıkalı 1 gün bile olmadan kırıldı. Rockstar gibi bir firma bu denli büyük oyunu nasıl koruyamıyor anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019 Genişletmek için tıkla...
Oyun daha çıkalı 1 gün bile olmadan kırıldı. Rockstar gibi bir firma bu denli büyük oyunu nasıl koruyamıyor anlamıyorum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #11 Uncracked yazıyor Crackwatch'ta? https://crackwatch.com/game/red-dead-redemption-2
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 6 Kasım 2019 #12 Korumalı oyunlarda kırılıyordu bunu bildikleri için önce konsollara çıkarttılar.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.692 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Kasım 2019 #13 ensopat dedi: Korumalı oyunlarda kırılıyordu bunu bildikleri için önce konsollara çıkarttılar. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın korsanı umursadığını sanmıyorum her türlü para basıyorlar zaten asıl amaç oyunu 2 sefer sattırmak.
ensopat dedi: Korumalı oyunlarda kırılıyordu bunu bildikleri için önce konsollara çıkarttılar. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın korsanı umursadığını sanmıyorum her türlü para basıyorlar zaten asıl amaç oyunu 2 sefer sattırmak.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 6 Kasım 2019 #14 FalconPolat dedi: Rockstar'ın korsanı umursadığını sanmıyorum her türlü para basıyorlar zaten asıl amaç oyunu 2 sefer sattırmak. Genişletmek için tıkla... Korsanı hadi neyse umursamasın da hiç değilse çevrimiçi kısmını hilecilerin insafına bırakmasınlar.
FalconPolat dedi: Rockstar'ın korsanı umursadığını sanmıyorum her türlü para basıyorlar zaten asıl amaç oyunu 2 sefer sattırmak. Genişletmek için tıkla... Korsanı hadi neyse umursamasın da hiç değilse çevrimiçi kısmını hilecilerin insafına bırakmasınlar.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Kasım 2019 #15 CrackWatch'da kırılmamış gözüküyor. Kırılsa çok üzülmem açıkcası, oyunun optimizasyonu baya berbat malum.
CrackWatch'da kırılmamış gözüküyor. Kırılsa çok üzülmem açıkcası, oyunun optimizasyonu baya berbat malum.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #16 Oyun kırılmamış, virüs içerikli saçma torrentlerden olabilir. Crack linki veriyorlar saçma sapan siteler çıkıyor belki onun gibidir.
Oyun kırılmamış, virüs içerikli saçma torrentlerden olabilir. Crack linki veriyorlar saçma sapan siteler çıkıyor belki onun gibidir.
S Silinen üye 275377 Ziyaretçi 6 Kasım 2019 #17 Virüs tehlikesi Zamunda.net'de yok. Fakat çeşitli Facebook sayfalarında Codex Crack adı altında linkler mevcut. Örnek. Boşuna hayal kurmayın bu oyun Denuvo'ya almazlarsa en geç 1 aya kırılır.
Zamunda.net'de yok. Fakat çeşitli Facebook sayfalarında Codex Crack adı altında linkler mevcut. Örnek. Boşuna hayal kurmayın bu oyun Denuvo'ya almazlarsa en geç 1 aya kırılır.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.692 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Kasım 2019 #18 Oltadır onlar. Oltaya takılanlara virüs geçirebilirler.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #19 Silinen üye dedi: Zamunda.net'de yok. Fakat çeşitli Facebook sayfalarında Codex Crack adı altında linkler mevcut. Örnek. Boşuna hayal kurmayın bu oyun Denuvo'ya almazlarsa en geç 1 aya kırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların paylaştığı linkler de fake, girince chrome eklentisi falan indiriyor virüs bulaşıyor chrome'a.
Silinen üye dedi: Zamunda.net'de yok. Fakat çeşitli Facebook sayfalarında Codex Crack adı altında linkler mevcut. Örnek. Boşuna hayal kurmayın bu oyun Denuvo'ya almazlarsa en geç 1 aya kırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların paylaştığı linkler de fake, girince chrome eklentisi falan indiriyor virüs bulaşıyor chrome'a.
S Silinen üye 275377 Ziyaretçi 6 Kasım 2019 #20 Doğrudur. Hafif piyasayı taradım lakin linkler tespit edilip kaldırılmış. Yine fake olabilir şu tür videolara var sadece; açıklama kısmında falan kurulumunu yazmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama dediğim gibi ne yapar eder kırarlar Denuvo ile korumaya almaları lazım.
Doğrudur. Hafif piyasayı taradım lakin linkler tespit edilip kaldırılmış. Yine fake olabilir şu tür videolara var sadece; açıklama kısmında falan kurulumunu yazmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama dediğim gibi ne yapar eder kırarlar Denuvo ile korumaya almaları lazım.