Dolap satıcısının iade talebini reddetmesi

heartagram

Hectopat
Sınava çalışmak için tablet aldım Dolap'tan fakat modelinin yanlış olduğunu görüp iade talebi gönderdim ama satıcı iptal etmiş. Ürünün gönderilmesini de istemiyorum. Yazdığım halde cevap da vermiyor, ne yapacağım?
IMG_20230701_224303.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolabın desteğine bağlan. Ürün elime ulaşmadı daha sipariş sürecinde kargolanmamasına rağmen talebimi reddediyor gibisinden yaz ve yardım talep et.

Ben de dolaptan çok satış yapıyorum. Geçen kargoya vermek için yola çıktığımda alıcı iptal talebi gönderdi yine de kabul ettim. Satıcıyla konuşun çözülür muhtemelen.

Sınava çalışmak için tablet aldım Dolap'tan fakat modelinin yanlış olduğunu görüp iade talebi gönderdim ama satıcı iptal etmiş. Ürünün gönderilmesini de istemiyorum. Yazdığım halde cevap da vermiyor, ne yapacağım?
Eki Görüntüle 1843586
Kargo gelince kargoyu almayın satıcıya geri ulaştığında iade olur paranız.

Kargo gelince kargoyu almayın satıcıya geri ulaştığında iade olur paranız.
Eki Görüntüle 1843586
Çözebildiniz mi, ne oldu bende aynı sorunu yaşıyorum satıcı mesajlarımı görmezden geliyor ve kargolayacağını söylüyor

Çözebildiniz mi, ne oldu bende aynı sorunu yaşıyorum satıcı mesajlarımı görmezden geliyor ve kargolayacağını söylüyor
Hemen iptal etti satıcı o konuda şanslı çıktım ama eğer inadına göndermeyi düşünüyorsa kargoyu almayacağınızı belirtin iptal eder diye düşünüyorum etmezse de kuryeye dile getir böyle bir durum oldu diye etmesen bile olur hatta geri gider kargo.

Hemen iptal etti satıcı o konuda şanslı çıktım ama eğer inadına göndermeyi düşünüyorsa kargoyu almayacağınızı belirtin iptal eder diye düşünüyorum etmezse de kuryeye dile getir böyle bir durum oldu diye etmesen bile olur hatta geri gider kargo.
18 saatlik uğraş ve 10-11 mesaj sonrasında iptal ettirmeyi başardım, ancak dolaptan bir daha hayatta pahalı bir ürün almam sipariş iptalinin satıcının insiyatifine kalması ne kadar rezil bir durum

18 saatlik uğraş ve 10-11 mesaj sonrasında iptal ettirmeyi başardım, ancak dolaptan bir daha hayatta pahalı bir ürün almam sipariş iptalinin satıcının insiyatifine kalması ne kadar rezil bir durum
Kessinlikle öyle eskiden böyle bir durum yoktu tamamen alıcıyı mahcupduruma gösteriyorlar gardrops kat kat daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı