Dolar 5.93 Oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yapmayın ya Amarika bizi gıskanıyo. Ondan böyle yükseliyor. Reis herşeyi düzeltecek. Benim düşünmeme gerek yok. Ses çıkarmama hiç gerek yok hatta. Çünkü ben bir malım, koyunum. Böyle konularla adamın asabını bozmayın. Gerçek bilgilerle alakalı konu açın. Dağılın :)

Aynen. Ben hala domatesin dolar ile ne ilgisi var onu sorguluyorum. :D
İlaç, mazot vs zamlanınca doğal olarak domates de zamlanıyor. Bu tüm meyve ve sebzeler, ekmek aklınıza ne geliyorsa hepsi için geçerli.
Benim merak ettiğim teknoloji tarafı. Dolar arttığı gibi fiyatlarını güncelleyenler, acaba 3-5 kuruş düşünce fiyatlarını yine güncelleyecekler mi?

Bu böyle gitmez. Ben 18 yaşında üniversiteye hazırlanan bir gencim ve kafama takılan şey ülkenin ekonomisi. Nasıl olacak peki ? Böyle devam edip hayatı onlar yaşarken bir kağıt parçasının değeri için biz kalitesiz mi yaşayacağız ? Bir kaç kişinin yaptığı hatalar yüzünden mutsuz mu olacağız ? Bana kalırsa bu hatalık'dan çıkmış artık inada binmiş bir olayın sonucudur resmen. Tamam yeter dememiz gereken yerde devam etmenin sonucudur. Bu kadar genç iken sanat değil edebiyat değil bilim değil siyaset ve ekonomiyi konuşuyorsak çok büyük hakkımız yenmiştir. Yazık. Gözümün önünden giden gençliğime yazık...

Dolar zaten hassas, bir de CAATSA yaptırımları da senatodan geçip Trump'ın önüne gelince çarşı iyice karıştı. Bu mevzu çözümlenmezse ya da Trump yaptırımları sadece göstermelik olarak uygulamazsa düşüş biraz zor gibi geliyor bana ki Trump'ın başı azil konusu ile dertte, dolayısıyla Demokatları memnun etmek için uygulayabilir yaptırımları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı