Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bazıları da Trump başkanlığa oturunca dolar düşer diyor. Keşke öyle olsa ama olmayacak gibi.

24 kasım perşembe 2016 dolar 3.41.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa felaket geliyor! Dolar şimdiden 3.41 oldu ben de baktım biraz önce durum vahim. Ben size şu diyeyim dolar düşmez. Neden? Çünkü dolar şerefsiz. Tüm ülkelerin para değerini yerlerde süründürüyor. Yapacak bir şey yok şu an. Zaten birçok ülke bizimle aynı durumda. Bir müddet böyle yükselecektir. Düşer mi orasını Allah bilir

Merkez bankası faiz artırdı ve birkaç saat 3.36-3.37 seviyelerinde seyretti. Ancak hem AP'nin Türkiye ile müzakereleri durdurma kararı, hem de Adana'daki bombalı saldırı ve en önemlisi de Suriye'nin (ki muhtemelen Rusya bilgisi dahilinde) Türk ordusuna hava saldırısı düzenlemesi yeniden ateşledi. Şu an 3.43 seviyesinde seyrediyor.

Üretim yok, komşularla ilişkiler bitmiş, paralar suyunu çekmiş ondan sonra Dolar düşer mi? Mümkün değil düşmez abi.

Doların 4 civarlarını bulacağını düşünüyorum bir ekonomist olarak, ilerleyen vakitlerde Türkiye için sıkıntılar büyük. Ölüm çanları çalmaya başladı.

Din düşmanları dolmuş burası. Batının saldırılarını görmüyor devlete hakaret ediliyor. Bence devletin bu formu bir ele alması lazım teknoloji formumu yoksa siyaset ve dine hakaret etme yerımı onu anlamış degılım sdn forum sızden daha ıyı olduğu kesın sızın gıbı saçma sapan konular açmıyor banlasanız da umrumda degıl sdn var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…