Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kim dine siyasete hakaret etmiş? İsteğiniz nedir? Hiç sesimizi çıkarmayalım, hiç eleştirmeyelim, olduğu gibi her şeyi kabul edelim mi? Hani demokrattık? Hani milli iradeydi? Hani demokrasiydi? At gözlüğünüzü biraz çıkarmanızı tavsiye ederim. 2013'te dolar 1.93'e çıkınca ortalığı ayağa kaldırıyordunuz iflas ediyoruz, batıyoruz diye. Şimdi neden sesinizi çıkaramıyorsunuz? Korkudan mı?

Ayrıca burada Allah var gam yok deyip, yani cemaatin son zamanlarındaki sloganını kullanarak reklam yapmaya, propaganda yapmaya çalışmayın. Suç işliyorsunuz. :) Şikayet etmek zorunda kalmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kim dine siyasete hakaret etmiş? İsteğiniz nedir? Hiç sesimizi çıkarmayalım, hiç eleştirmeyelim, olduğu gibi her şeyi kabul edelim mi? Hani demokrattık? Hani milli iradeydi? Hani demokrasiydi? At gözlüğünüzü biraz çıkarmanızı tavsiye ederim. 2013'te dolar 1.93'e çıkınca ortalığı ayağa kaldırıyordunuz iflas ediyoruz, batıyoruz diye. Şimdi neden sesinizi çıkaramıyorsunuz? Korkudan mı?

Ayrıca burada Allah var gam yok deyip, yani cemaatin son zamanlarındaki sloganını kullanarak reklam yapmaya, propaganda yapmaya çalışmayın. Suç işliyorsunuz. :) Şikayet etmek zorunda kalmayalım.

Ben tayyipçi değilim kendisinde sevmem. 15 temmuz gecesi doları takip ettiniz mi batının oyunu bu bende diyorum bu kadar vergi ödemem diye kendisi Mercedes kullanırken milletin cebini bosaltan adama ne denir soyguncu normal fiyatı 80 liralık araç 200 bin
Bu millet böyle devam ederse sırtına semeri vuran çok olur.

Ben tayyipçi değilim kendisinde sevmem. 15 temmuz gecesi doları takip ettiniz mi batının oyunu bu bende diyorum bu kadar vergi ödemem diye kendisi Mercedes kullanırken milletin cebini bosaltan adama ne denir soyguncu normal fiyatı 80 liralık araç 200 bin
Ya hocam konuyu kardın karıştırdın nereye getirdin ya. Burada sanki komple hükümete sallıyormuşuz gibi yardırdın gidiyorsun alakasız. Doların çıkışını düşüşünü konuşuyoruz ki bunu da zaten uluslararası konulardan olaylardan dolayı olduğunu anlatıyoruz, yazdıklarımızı anlamamışsın, idrak edememişsin, geliyorsun bize sallıyorsun. Konuyu tartışmamız da mı suç oldu? Erdoğan'ı sevmem diyorsun, devletin foruma el atması gerekiyor diyorsun. Tutarsızsın, çelişkilisin. Biraz seviyeli ol, bilinçli konuş şu konularda ya. Memleket sizin gibi olayları idrak edemeyenler yüzünden böyle zaten.

Ayrıca bu vergi olaylarını, özellikle de ÖTV olayını sonuna kadar destekliyorum. Daha da artırmalılar ki, araba aldırmaktan caydırsınlar, milleti toplu taşımalara, bisiklet kullanmaya teşvik etsin. Ayranınız yok içmeye daha lüks peşindesiniz. Çevrenin, doğanın zaten içine ettiniz. İyi işte, caydırıcı hareket bunlar. :)

Arkadaşlar size tek tavsiyem kredi borcunun altına girmemeye özen gösterin. İhtiyacınız olmayan şeylere sahip olma hevesinede girmeyin. Kriz olacağı zaman o kadar sıkıntı yaşamazsınız.

Ve din, hükümetten giren arkadaşa ithafen, sizin kim oluyorsunuzda burada insanların özgürce beyan ettiği fikirleri eleştiriyorsunuz buna kimsenin gücü yetmez. Hakaret olmadığı sürece insanlar fikirlerini özgürce beyan edebilmeli, etmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı