Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PC toplayacağım, fakat dolar ne durumda biliyorsunuz; 4.65. Sizce düşer mi, artar mı?
Düşse bile kim bilir ne zaman sürece içerisine yayılarak yavaş yavaş düşecektir. 1 sene sonra atıyorum dolar 2.90 olacak diyelim bekleyecek misin? Dolar düşse bile fiyatların ram ve ekran kartına yansıyacağını pek düşünmüyorum bende bu dertten müzdaribim 2.el sistemler kovalıyorum bolca konularımı görebilirsiniz. ^^

Elin oğlu dışarı yüksek teknoloji satıyor, ne blöfü?

Tank mi, tufek mi, yazilim mi ? Bize satmiyorlar. Ama biz Pakistan`a, Urdun`e, Katar`a, Azerbeycan`a, Ozbekistan`a, Kirgizistan`a, Kazakistan`a, Turkistan`a satmaya baslayacagiz yakinda.

Off düşsün şu dolar Oyun almak istiyorum.

Kafalar pırıl prıl. O kadar şey satıyor da devlet nerede parası, niye karşılıksız para basıyor. Para bulamıyor devlet. Saraylara, milletvekillerine para yetmiyor. Adamlar, röntgen cihazı, telefon, işlemci, bütün teknolojiyi kendi yapıyor satıyor. Sen adamların fabrikalarını gördün mü, o makineleri sen yapabilir misin? Bilim her zaman kazanır. İsterse genç nüfus kalmasın, adam android robot üretir, yine seni alt eder. Bilimin önünde durabileceğini sanıyorlar da hala. Bu Tsunamiye karşı durmak gibi. Dur durabilirsen.

Dolar düşse de ki küçük bir ihtimal, gelecek olan zamlarla alacağın ürünlerin fiyatı daha fazla olacaktır.

Aselsan harici hangi teknolojimizi satıcaz, bizi aydınlatır mısınız ? Neyimiz var Allah için.

Yeniden ele alinan savunma sanayi. Demir-celik fabrikalarinin 8 misline cikarilmasi ve savunma sanayine altyapi olusturacak hale gelmesi. Arastiriniz efendim biraz,
Turk muhendislerin de artik devir almaya basladigi makina yazilimciligi. Arastiriniz.

Ulkemizi sattigimiz ulkelerin 10 sene sonraki durumlarini bilerek sattik.
Avrupa 10 sene sonra iflasini verecek. Yukarida anlattim. Amerika`da atom bombasi patlasa bile kimse sasirmayacak, kimse Amerka hesap sorar diye korkmayacak eskisi gibi.

Tamam siz gene ulkenizi kucumseyin, ama dis ulkelerin durumunun da hic parlak olmadigini taktir edin. Tabi mutlu avrupalilar goruyor olmakla degil, derin arastirma yapmak lazimdir.

Dolar düşse de ki küçük bir ihtimal, gelecek olan zamlarla alacağın ürünlerin fiyatı daha fazla olacaktır.
Dolar düşük olsa yatay seyretse ha bire zam yapılmaz hocam. Çünkü TL değer kaybediyor yani senin 5 Türk Lirasi, 1 litre benzine yetebilirken değer kaybettiği için, 6 TL yetmeye başlıyor. Ekmekde dahi böyledir bu. Yurt dışı ile ilgisi yok sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…