Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşmez. Düşmesi için Almanya'yı üretim kısmında geçmeliyiz ki bu da mümkün değil. TL o kadar dönmediği için böyle oluyor. Üretim yok.
Ben de bunu demeye çalışıyorum. İhracat ithalatı katlamalı.
Ecevit Kıbrıs'ı alır, Dünya ambargosu yeriz, sonra kuyruklar bitmiyor, her şeye zam geliyor diye şikayet ederler. Bu da Kıbrıs Harekâtı'ndan şikayetçi oldukları anlamına gelir, alayı dolaylı Vatan haini o zaman. Kıbrıs Harekâtı'nın bedelini 15-20 yıl çekti bu ülke. Eğer Kıbrıs Harekâtı'n dan önce güçlü ülke konumunda olsaydık sorun olmayacaktı. Bu da Ecevit'ten öncekilerin suçu. Menderes'ten sonra Ecevit'en önce olanlar suçlu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bize balyozla vuran krizler elbet birgun baskalarina da vurmaya baslayacak, bize aci veren ekonomik kriz buna direnci olmayan ulkeleri perperisan edecek.

TL neden deger kaybediyor ? Dolarin blofunu hala yiyor cunku.

Size baska bisey soliyim :
Avrupa`da herkez 3 jenerasyondur 1 cocuk yapiyor. Anne-baba 2 kisi, olup gittikleri zaman 2 kisi arkasinda 1 kisi birakmis oluyor. Bu ne demek Avrupa artik tukeniyor demek. Ordusu da yasli, isgucu de yasli. Almanya neden cocuk yapinca masraflarini karsiliyor saniyorsunuz ? Cunku durum vahim hale geldi artik.

Yani Euro da blof yapiyor bize.

Onumuzdeki yillarda kokusu yavas yavas cikacak. 2023 ironiktir ama dananin kuyrugunun da kopacagi yil olacak . Hersey su zuyune cikacak

Farkında olmadığın şey sanayinin gelişmesi. Evet nüfusları az ama üretimleri hala iyi çünkü üretimleri insana dayalı değil robotlara dayalı. Sana uzun uzun anlatmak isterdim ama gereksiz buluyorum.

Farkında olmadığın şey sanayinin gelişmesi. Evet nüfusları az ama üretimleri hala iyi çünkü üretimleri insana dayalı değil robotlara dayalı. Sana uzun uzun anlatmak isterdim ama gereksiz buluyorum.

Anlatmaktan yoruldum, bıraktım. Nüfus fazla olunca bir halt olacağını sanmaları yok mu! Beni öldürüyo! Nereden nüfusu fazla olan ülkelere bak hepsi pislik, fakirlik içinde. Çin'in ekonomisi devasa olmasına rağmen, o kadar insana yetmiyor ekonomisi, bizden düşük kişi başı gelirleri var. Ama anlatamazsın, nerede çokluk orada b...luk derler ya doğru söylüyorlar. Makine üreten kazanıyor artık, o makinelerin kazancını ise, insanlara az çalışmayla dağıtabiliyorlar. Devlet bilinci iyi olursa, insan hakları korunursa, makinelerin işini elinden alması gibi bir olay söz konusu olmaz. O da yönetime bağlı.

Uzun uzun anlatacagin sey buyuk ihtimalle sanayi devrimleri :
1. Sanayi devrimi insan gucu,
2. Sanayi devrimi buhar gucu ile daha az insan,
3. Sanayi devrimi ile elektrikli makinalar ile daha da az insan,
4. Sanayi devrimi ile akilli robotlar ve olabilecek minimum insan. Tuketmenin maximuma cikarildigi insan modeli.

Sana uzun uzun insan gucunun azaldikca ne gibi tehlikelerin olusacagini anlatmak isterdim ama 1 kisiye anlatacagima kalabaliga anlatmak isterim. Zaman kaybetmeyelim isimize bakalim : )
Anlatmaktan yoruldum, bıraktım nüfus fazla olunca bir halt olacağını sanmaları yok mu!

Degil mi ?
Futbolcularin 7 basakli bugday gibi yetismesi gerekirken nerde bu parlak insanlar diye soruyorsunuz siz de

Beni öldürüyo!

Niye oldursun yahu. Farkli fikirleri otekilestirmedikce bisey olmaz.
Ben sizi de en iyi sekilde anlamaya calisiyorum.

Nereden nüfusu fazla olan ülkelere bak hepsi pislik, fakirlik içinde.

Mesela ben bu dediginizi anliyorum : )))
Çin'in ekonomisi devasa olmasına rağmen, o kadar insana yetmiyor ekonomisi, bizden düşük kişi başı gelirleri var.

Ingiltere`nin somurgesi olan Hindistan`da bulundum. Coplukler citlerle ayrilmis insanlar 2 sinifa bolunmuslerdi. Bir kismi copluklere zimmetlenmis gibi yasiyorlar.
Simdi somuruluyorsan isin zor. Askeriyesine bakicaksin. Milli iradeye bakacaksin.
Turk ordusuna baska sefer cok bayiliriz gogsumuzu gere gere. Iste o nufusun govde gosterisidir.

Ama anlatamazsın, nerede çokluk orada b...luk derler ya doğru söylüyorlar.

Nerde cokluk orda b..kluk lafina katiliyorum. Ama bu konu ile alakasi yok. Ulkenizi kucumseyerek saygisizlik yapmayiniz. Ben gurbetteyim ve Turkiye ile gurur duyuyorum.

Son düzenleme:
Uzun lafın kısası ;
Dolar düşecek mi ?
Yükselecek mi ?
Sistem toplanmalı mı ?

Bu sefer dolar da euro'da çıksın diyorum hadi bakalım :D İyi ki euro'ya yatırım yapmışız. 4,60 ken almaya başladık şimdi 5,30 tabi bu arada 5,70 e vurdu bir ara o zaman da sattık kar baya var bu saatten sonra Dolar ve Euro düşmez şu anda sırf oy almak için kürsüde konuşan dövizin başını ezerek indirmeye çalışıyor ama seçimden sonra görürsünüz :) En az 5000 TL kar :D

Bu sefer dolar da euro'da çıksın diyorum hadi bakalım :D İyi ki euro'ya yatırım yapmışız. 4,60 ken almaya başladık şimdi 5,30 tabi bu arada 5,70 e vurdu bir ara o zaman da sattık kar baya var bu saatten sonra Dolar ve Euro düşmez şu anda sırf oy almak için kürsüde konuşan dövizin başını ezerek indirmeye çalışıyor ama seçimden sonra görürsünüz :) En az 5000 TL kar :D
Kullanıcı adına bayıldım. :D

:)

images (2).jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı