Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara inanma dolar yükselmiyormuş, inanmayın. Amcam her şeyin yalan olduğunu çözmüş buyrun bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.47 oldugunda tarihi rekor demislerdi. Bugun 3.57'yi gordu. Iktidar kanatlari bu konuda caresiz, rezil olmakla birlikte sansurlemeye calisiyorlar kimsenin sesi cikmasin. Tekstilciler kazanan taraf. Fakat butun sektorler kaybetmeye mahkum, issiz sayisi 3.5 milyonu asabilir. Ecevit doneminde yazar kasa atildigi krizin 50 kat fazlasi suan bulundugumuz durum. Sektorler buyuk sorun yasamakta. Bizim dolarla isimiz yok diyen ahmaklar sahte dolar yakarak kendilerini kandirmaya calisiyor, Saddam ve Kaddafi dolara savas acip kaybeden liderlerden ikisi, Tayyip Erdogan kazanacak mi kaybedecek mi kesin konusamam fakat zayiata ugrayacak. Sen memleketin her yerinde istihdami arttirir sanayi ve uretim de zirveyi gorursen ben de senin dunyaya kafa tutmana bir sey demem. Etin ne budun ne ki senin? Eski Turkiye degiliz, eskiden paramiz yoktu ama huzurluyduk. Krizle geldin, krizle de gidersin vesselam.

O terör örgütlerini kardolaştırıp başımıza salan sizsiniz zaten neyin ağlaşmasını yapıyorsun bana? Yine mağdur mu oldunuz yoksa? 15 Temmuz öncesi malum şahsı burada eleştirsem din alimi diye beni yerden yere vururdunuz. Yavaş dönün biraz, ümmet yetişemiyor...

İkiyüzlülük arıyorsan baştakilere bakabilirsin. Daha dün AB'ye sen kimsin, biz Şangay'a giriyoruz diyen adam bugün şartlar uygun olursa AB için hazırız diyor. Hiç farkınız yok yemin ederim. Fırıldak gibisiniz. Rüzgar hangi yöne eserse o tarafa.

Bahane uydurmaya devam edin bakalım. Nereye kadar uyduracaksınız.

Her şeyde dış mihraklar sorumlu değil mi? Sizin hiçbir suçunuz yok. Tekel'i siz satmadınız. Telekom'u siz satmadınız. Limanları siz satmadınız. Hep pis AB'nin suçu bunlar...

Bakın biz buna trollük diyoruz ve Sosyal'de trollük ban nedenidir. Kuralları bi' okuyun.

Bunların devlete sızmasında herkesin suçu var. 80 öncesinden itibaren kritik görevlere geldikleri ,90'lı yıllarda asker, polis, yargı içinde teşkilatlanmaya başladıklarını sizde biliyorsunuz. Özal, Ecevit, Çiller, Yılmaz, Demirel masum mu şimdi? Onların hiç mi payları yok bu işte? Ne olup bittiyse 15 yılda mı oldu?

Evet en büyük pay AKP'ye düşer, bunu bende kabul ediyorum, AKP ile nüfuzlarını artırdılar belki 20 yılda bulamayacakları gücü kuvveti AKP sayesinde 10 yılda buldular, evet kabul hepsine ama tek sorumlu AKP'mi? Ben buna karşıyım. Eğer günah keçisi arıyorsak bu günahın tek bir ortağı yok.

Bugün olmasa yarın yine 15 Temmuz'u yaşayacağımız gerçeğini değiştirir mi? AKP'yi o günkü adıyla cemaatin kucağına terk edende yine Türkiye'deki eski darbeci, elitist jakoben düzen değil mi? Partiye kaç defa kapatılma davası açıldı? 2007'de dahi E-Muhtıra yayınlanmadı mı bu ülkede? Şiir okudu diye cezaevine atılmadı mı Erdoğan? Şimdi her yerde inadına her konuşmasında şiir okuyan yine o değil mi? :)

80 Darbesini, 28 Şubatı kim dizayn ettiyse AKP'yi cemaatin kucağına iten düzende aynıydı. Cemaatin basım yayın organları, kamu içerisindeki gücü, uluslararası varlığı AKP için güçlü bir müttefik seçeneği idi. Ancak devlet aklı bunların tehlikesini bir gün başına neler açabileceğini çok iyi bilir görür. Tarih öğrencisiyim ben kimseye tarihi diskurs çekme niyetinde değilim ancak böyle bir şeyin daha önce tarihimizde bir örneği yok. Bir takım şeyhlerin isyanları var ancak bu bambaşka bir şey. Her hükümete şirin gözükmüyorlar mıydı bunlar? Dedim ya herkes sorumlu. AKP birinci olsa da.

Eğer şurada iki fikir teati yapamayacak lafı yok sosyal trollük yok ban sebebi bilmem nerelere çekeceksek zaten hiç konuşmayalım. Böyle anlamsız şeylere gerek yok.

Son olarak AB'yi savunacak değilsiniz herhalde. Şangay'a giriyoruz sözünü de duymadım ben. Türkiye'nin alternatifleri olduğunu söyledi sadece. Bizim ne AB'ye ne Şangay'a ihtiyacımız yok. Türk birliğinden başka. Biz kendi birliğini kendisi kuracak kudrette bir milletiz. Bizim ne Kutsal Roma birliğine ihtiyacımız var ne de Şangay'a şungaya. Turan'dır tek hakikat.

Son düzenleme:
Bunların devlete sızmasında herkesin suçu var. 80 öncesinden itibaren kritik görevlere geldikleri ,90'lı yıllarda asker, polis, yargı içinde teşkilatlanmaya başladıklarını sizde biliyorsunuz. Özal, Ecevit, Çiller, Yılmaz, Demirel masum mu şimdi? Onların hiç mi payları yok bu işte? Ne olup bittiyse 15 yılda mı oldu?

Evet en büyük pay AKP'ye düşer, bunu bende kabul ediyorum, AKP ile nüfuzlarını artırdılar belki 20 yılda bulamayacakları gücü kuvveti AKP sayesinde 10 yılda buldular, evet kabul hepsine ama tek sorumlu AKP'mi? Ben buna karşıyım. Eğer günah keçisi arıyorsak bu günahın tek bir ortağı yok.

Bugün olmasa yarın yine 15 Temmuz'u yaşayacağımız gerçeğini değiştirir mi? AKP'yi o günkü adıyla cemaatin kucağına terk edende yine Türkiye'deki eski darbeci, elitist jakoben düzen değil mi? Partiye kaç defa kapatılma davası açıldı? 2007'de dahi E-Muhtıra yayınlanmadı mı bu ülkede? Şiir okudu diye cezaevine atılmadı mı Erdoğan? Şimdi her yerde inadına her konuşmasında şiir okuyan yine o değil mi? :)

80 Darbesini, 28 Şubatı kim dizayn ettiyse AKP'yi cemaatin kucağına iten düzende aynıydı. Cemaatin basım yayın organları, kamu içerisindeki gücü, uluslararası varlığı AKP için güçlü bir müttefik seçeneği idi. Ancak devlet aklı bunların tehlikesini bir gün başına neler açabileceğini çok iyi bilir görür. Tarih öğrencisiyim ben kimseye tarihi diskurs çekme niyetinde değilim ancak böyle bir şeyin daha önce tarihimizde bir örneği yok. Bir takım şeyhlerin isyanları var ancak bu bambaşka bir şey. Her hükümete şirin gözükmüyorlar mıydı bunlar? Dedim ya herkes sorumlu. AKP birinci olsa da.

Eğer şurada iki fikir teati yapamayacak lafı yok sosyal trollük yok ban sebebi bilmem nerelere çekeceksek zaten hiç konuşmayalım. Böyle anlamsız şeylere gerek yok.
Söylemlerinde haklısın. Bu işte tek malum partinin parmağı yok, fakat yapılanmalarını bunlar vesilesi ile daha fazla hızlandırdılar. MİT ve Hulusi Akar'da işin içinde, henüz açığa çıkmamış çok şey var. Kapılar arkasında konuşulmuş ve konuşulan meseleleri halkımız yıllar sonra öğreniyor maalesef.

TÜRK ülkesini TÜRK yönetmediği sürece, dindarlar dincileri bertaraf etmediği sürece, ülkeyi yönetenler arap seviciliği yapmayı kesmediği sürece, bugün bu ülkede (Tanrı korusun) savaş çıksa arkamızdan vuracak arap ve her türlü etnik döküntü yok edilmediği sürece, tüketim değil üretim yapılmadığı sürece, İslam dininin bir devlet yönetim biçimi olmayıp, bir din olduğu zorla yada kolaylıkla insanların beynine sokulmadığı sürece, 3 5 tane it için ülkemin askeri ölmeye devam ettiği sürece bu ülkede hiç birşey düzelmeyecek. Bizi yüceltecek yegane şey Mustafa Kemal ATATÜRK ilke ve inkılaplarını takip etmektir.

Son olarak AB'yi savunacak değilsiniz herhalde. Şangay'a giriyoruz sözünü de duymadım ben. Türkiye'nin alternatifleri olduğunu söyledi sadece. Bizim ne AB'ye ne Şangay'a ihtiyacımız yok. Türk birliğinden başka. Biz kendi birliğini kendisi kuracak kudrette bir milletiz. Bizim ne Kutsal Roma birliğine ihtiyacımız var ne de Şangay'a şungaya. Turan'dır tek hakikat.
Turan inancına sahip olup, bu habeş maymunlarını destekleyecek duruma geldiyseniz, Turan gerçekten bir hayalden öteye gidemez.

TÜRK ülkesini TÜRK yönetmediği sürece, dindarlar dincileri bertaraf etmediği sürece, ülkeyi yönetenler arap seviciliği yapmayı kesmediği sürece, bugün bu ülkede (Tanrı korusun) savaş çıksa arkamızdan vuracak arap ve her türlü etnik döküntü yok edilmediği sürece, tüketim değil üretim yapılmadığı sürece, İslam dininin bir devlet yönetim biçimi olmayıp, bir din olduğu zorla yada kolaylıkla insanların beynine sokulmadığı sürece, 3 5 tane it için ülkemin askeri ölmeye devam ettiği sürece bu ülkede hiç birşey düzelmeyecek. Bizi yüceltecek yegane şey Mustafa Kemal ATATÜRK ilke ve inkılaplarını takip etmektir.
Türkiye'yi, Türkçülük ve Türklük aşkı kavurmadığı müddetçe düzelmesi beklenemez. Kürtler ve Araplar bu iki millet bataklığımızın yarısını oluşturmakta. Bugün 'Suriye'liler ileri de kürtler gibi topraklarımızdan faydalanmak isteyecektir bunda şüphe yoktur. Kürtler gibi onlar da 'Çanakkale de beraber savaştık' deyip örgütlenecektir.

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle dolar hakkında ufak bir soru sormak istiyorum. Biliyorsunuz dolar bu aralar baya bi yükseldi sizce bu dolar düşer mi çünkü sistem toplayamıyoruz. Sizce düşecek mi yoksa 4'e kadar yükselecek mi? 4800 TL'lik alacağım sistem 5300 oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı