Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

  • Düşmez.

    Oy: 59 64,1%
  • Düşer

    Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

    Oy: 27 29,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar düşse bile teknoloji dünyasından hemen düşüş beklemeyin. Vatan bilgisayar vs. yeni getirdikli stoklarıda yüksek dolar kurundan aldı. O yüzden dolar düşünce Vatan'ın vs. fiyatları iner diye ümitlenmeyin bence. Bence tam anlamıyla fiyatların düzelmesi 2015'i bulur.
 
Aynen öyle. Sonuçta mağazalar yüksek kurdan aldı. Düşük kurdan satarsa zarar etmeleri muhtemel. Kur düşse dahi bir süre yüksek fiyattan alışa devam edebiliriz. Ülke zaten hep bi şekilde karışmanın yolunu buluyor...
 
Yine her zaman ki gibi 1.500TL seviyelerine düşecek ama yine bu tip yükselişler her zaman olacak. Benim tahminim seçim sonrası düşüş olur.

O kadar düşmez 1.9 veya 2.0 seviyelerine gerilese rahatlar biraz ortalık.
 
Dolar aksine her geçen gün artıyor, düşmesi biraz zaman alacak gibi. Bunun yanında teknolojide dolar piyasadan daha yavaş geriliyor :)
 
Hükumetin bu yüksek istikrarıyla doların düşmesi imkansız gibi. Düşse bile de pek fazla fark olacağını sanmıyorum. Şayet hükumet dolar azalınca yolsuzlukların faturasını bir şekilde zam ile tamamlar.
 
Merkez bankası bu kadar frenleyebildi uçacak gibi söylemler var. 2.5 Lira yı bulacakmış.
Doğruysa yandık... :(

Şuan ki kur:
2,1700
Alış (TL)

2,1800
Satış (TL)
 
Arkadaşlar yaza kadar ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Bugün dolar biraz düşer gibi oldu. Yaza kadar ne kadar düşer acaba? Ekonomistler buraya.
 
Valla şu an 2.27 düştü. Baktım tüm ürünler 5TL inmiş.

Ama daha düşeceğini zannetmiyorum. Daha sabit bile tutamıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı