Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer ülkede Adalet olursa dışardan almak yerine üretim faaliyeti gerçekleştrirsek,eşitlilik gelirse düşebilir diye düşünüyorum

Dolar yerin dibine batsın. Yerin dibine batsa da cepleri onla doldurup yükseldiğinde kendi paramıza dönüştürebilsek. Bu arada düşüncem pek düşeceği sanmamakla birlikte neyin ne olacağını bilemediğimiz için tam olarak neyse anladınız hocam kısacası düşmez. Ülkede çıkanlar düşmez hale geldi.

Dostlar selamlar, kur bildiğiniz üzere bugünlerde pek stabil değil ve ayrıca ne olacağı de belli değil. Yüksek olmasını saymadım bile. Sizce (siyaset amaçlı değil) 1 hafta sonra milletvekilleri vatan yemini edince kur düşüş yaşar mı? Kart fiyatları (1050 Ti) 900 TL civarına inebilir mi? Yani NVIDIA bir hamle yapar mı biz alıcılar için? Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazsın. Durumum sıkıntılı çünkü almam gerekiyor kartı dediğim gibi 10 gün içinde olacak gelişmeler sizce nasıl etkiler piyasayı ? Bence düşmez ama gene de size de sormakta fayda var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, eylül ayı içerisinde bilgisayar toplamak istiyorum ama sizce dolar düşer mi?

Biliyorum bu şekilde çok fazla konu açıldı ama bilgisayar toplamak istiyorum ve dolar maalesef çok yükseldi. Doların düşmesi gibi bir ihtimal var mı? Düşerse en fazla ne kadar düşer? Hemen sistem toplamalı mıyım? Yoksa düşmesini mi beklemeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı