Dolar ne zaman düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
3 Şubat 2016
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar dolar yükseldi 3 TL'ye fırladı bir anda. Bu olaylar bittikten sonra dolar düşüşe geçer mi? PC alıcaktım ve su an dolar 3 TL'ye fırladı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@TeknolojiTutkunuEren
Darbeden dolayı böyle yükseldi. Ben bir ara bakmıştım 2,8 idi darbe olduktan sonra paranın değeri kalmayınca dolar ile avro fırladı.
 
Dün darbe girişimi sırasında Enpara'dan kontrol ettiğimde 4TL alış seviyesini gördüm. Şuanda düşüşe geçti. Eskisi gibi olmasının vakit alacağını düşünüyorum.
 
Şu an piyasalar kapalı. Pazartesi açılınca daha da yükselecek. Bu tiyatrodan sonra turizmin bitmesine kesin gözle bakabiliriz. Üretim de yapmadığımıza göre uzun vadede yüksek kalacaktır. Yani ben düşeceğini sanmıyorum.
 
Cumhurbaşkanı ve onun piyonları kendilerini kahraman ilan etmek için bir tiyatro oynadılar , Recep ağabey haklı. Asker darbe yapmak isteseydi sokağa çıkanı vururdu kimse kılını kıpırdatamazdı herkes yusuf yusuf modunda evinde tıpış tıpış otururdu. Olan genç Er rütbesindeki askerlerimize oldu çocuklar daha ne olduğunu anlamadan plastik kelepçe ile polis otosuna bindirildiler.
 
Son düzenleme:
Düşmesini beklemeyin elinizde para varsa dolar alın veya altın alın , ben arabaya benzin almak yerine gittim altın aldım lazım olur diye.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı