Dolar Ne Zaman Düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede Dolar piyasanın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandı. Ama, sihirli bir bor kullanan, borlu bir samuray savaşçısı önüne çıkıp ona karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açıldı. Ve onu Doların 7.90 olduğu geleceğe yolladı. Ve şimdi o borlu samuray geçmişe dönmenin ve Doların 2 liradan az olduğu ekonomiyi bulmanın yollarını arıyor.
 
Referandum sonrası belli bir süre düşüş yaşayacak.
 
Referandum sonrası düşecek diyorlar ya :D çoluk çocuk ekonomist olmuş. Sene sonundan önce 4 lirayı geçmezse iyi.
 
@visionb Çoluk çocuk dediğin adam senin yaşadığın vatanı koruyor. Düşüncesi yanlış olabilir ama böyle cevaplar vererek kendini düşürme.
 
@visionb Referandum ülkemiz için önemli bir süreç ve sonuçlandıktan sonra değişiklikler olması muhtemel. Daha önceden de söylendiği gibi kimse doların durumunu bilemez, tahminler üzerinden yorum yapabilir. Umuyorum ki dolar düşer. Fakat sizin doların düşmesini bekleyen arkadaşlara çoluk çocuk demeniz yanlış. Siz burada yeni hesap oluştururken bazısı sistem tavsiyesi veriyordu. Şimdi siz 4 lirayı geçmezse diye yorumda bulunmuşsunuz ben size '' Yeni yetmeler gelmiş bol keseden atıyor.'' desem ne derece uygun olur?
 
@visionb Çoluk çocuk dediğin adam senin yaşadığın vatanı koruyor. Düşüncesi yanlış olabilir ama böyle cevaplar vererek kendini düşürme.

Kime dediğimi nereden biliyorsun? Şu ortamda dolar düşecek diyen ya holigan akplidir ya maaşlı ak-trolldür ya da bir şekilde kendisi veya ailesi akpden nemalanıyordur. Referandumdan sonra nasıl düşecek bir bilimsel açıklama yapta öğrenelim. Katar parasıyla mı?
 
@visionb Bak öncelikle lafımı çarpıtma ben dolar yükselir yada düşer demedim. Kimin ne dediği de umurumda değil. Senin "çoluk çocuk" yaklaşımın yanlış, ben bunu kast ettim. Mesajımı tekrar okursan dolar konusunda hiçbir şeye değinmedim.

@Cern99 Aynı şekilde sende çarpıtıyorsun. Bak ben dolarla alakalı herhangi bir şey söylemedim, tekrar oku mesajımı. Yukarıdaki arkadaşın "çoluk çocuk" yaklaşımı yanlış, ben bunu kast ettim.

Fakat sizin bu kavgacı tavırlarınız, yazanı değil anlamak istediğinizi anlamanız yüzünden her yerde tartışma çıkıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı