Dolara Yatırım Yapılır mı?

Çevir. At bir köşeye dursun. Ben elime ne geçerse çevirip unutuyorum. Ama yatırım işi 350 TL falan bunlar komik rakamlar aşağılamak için söylemiyorum. Bu paralarla yatırım olmaz. Diğerlerinin dediği gibi en azından paranın değeri erimez ve yatırım için büyük miktarlarda paralardan bahsetmemiz lazım.

Geçen gün Çaykur yaş çay ücretlerinin bir kısmını yatırmış. Paranın tamamını çektim, annemin hırkasında da 350 TL para kalmış. Onu da alıp dolar yapıp bankaya yatırdım. TL eriyor ve erimeye devam edecek. İyi ki 1 dolar 2.8 TL iken bütün paramla dolar almışım. Yoksa "yaya" kalacaktım...

Paranızı çevirmeyin diye birşey demiyorum ama yarın ülke elden gittiğinde güle güle harcarsınız dolarlarınızı.
En azından altına yapsanız yatırımınızı.

Bence dolara değil de diğer para birimlerine yatırım yapılmalı (euro,sterlin vb.). Çünkü dolar diğer para birimlerine karşı daha az değer kazanıyor veya değer kaybediyor.

Ülkenin ekonomisini biz bozmuyoruz, bir devletin ekonomi kurtarma politikası yastığın altından dolarlarınızı altınlarınızı çıkarın veya dolar bozdurana bedava çiğköfte olmamalı. Ben kimsenin arkasını toplamak için kendi maddi durumumu bozamam kimse kusura bakmasın. Oy verdikleri parti ekonomiyi bozsun, biz kenardaki paramızı döviz veya altına çevirince ekonomiyi bozdu olalım, her şeyin sorumlusu da biz olalım ne güzel.

Hükümet dolar konusunda ne yapabilir.
Fikri olan var mı aydınlanmak istiyorum arkadaşlar beni yanlış anlamayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı