Dolara Yatırım Yapılır mı?

Dolara Yatırım yapmanı öneririm. Türkiye ne zaman gelişir yani borçları azalır, yabancı yatırımcılar ne zaman artar, ne zaman ihracatımız ithalatımızdan fazla olursa bankadaki havuz ne zaman artarsa o zaman dolar düşmeye başlar yani durum zor böyle 1-2 yıl sürecek gözün kapalı dolara yatır.

Hükümet dolar konusunda ne yapabilir.
Fikri olan var mı aydınlanmak istiyorum arkadaşlar beni yanlış anlamayın.
İtibarda tasarruf yapabilir mesela. :ROFL:

Şakayı bırakırsak. IMF gibi düşük faizli bankalardan büyük ölçekli kredi çekip sert maliye politikası geçmek. Büyük şirket borçlarını affetmemek. Acı reçeteyi eksiksiz yapmak. Oyları azaltacak olsa bile. Bol keseden ona buna para dağıtmamak. Tasarruf yapmak. Büyümeyi yavaşlatıp enflasyonun ateşini söndürmek. Adil vergilendirme. ''İnşaat ya resul!'' mottosunu ''Üretim ya resul!'' çevirmek.

Son düzenleme:
Ülkenin ekonomisini biz bozmuyoruz, bir devletin ekonomi kurtarma politikası yastığın altından dolarlarınızı altınlarınızı çıkarın veya dolar bozdurana bedava çiğköfte olmamalı. Ben kimsenin arkasını toplamak için kendi maddi durumumu bozamam kimse kusura bakmasın. Oy verdikleri parti ekonomiyi bozsun, biz kenardaki paramızı döviz veya altına çevirince ekonomiyi bozdu olalım, her şeyin sorumlusu da biz olalım ne güzel.
Poşetten bile para çıkarılmaya çalışılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı