Dolardaki düşüş devam eder mi?

Montajını kendine güveniyorsan kendin yap. Hem "Vatan Bilgisayar"ı bilirsin. Ekstradan ücret almayı severler.

Topladım bir tane. Eleştiriye açıktır [emoji16] .Eki Görüntüle 338144

Edit: Ekran kartını düşürüp 4 GB alırsanız daha iyi olur. Fakat varsa aynı fiyata GTX 1050 4 GB alın.
Daha önce montaj hiç yapmadım desem :)

Bende yapmamıştım. Tanıdığın biri varsa danış ona. Ben şuan kolaylıkla söküp takabiliyorum. Fakat yok ben heyecan yaparım, yamulturum bir yerlerini diyorsan başkasına toplat. Çünkü para verdin. Garantiye al. Ama bilgininde olması lazım. Sonuçta aradan parça araklayanlar var.

Bende yapmamıştım. Tanıdığın biri varsa danış ona. Ben şuan kolaylıkla söküp takabiliyorum. Fakat yok ben heyecan yaparım, yamulturum bir yerlerini diyorsan başkasına toplat. Çünkü para verdin. Garantiye al. Ama bilgininde olması lazım. Sonuçta aradan parça araklayanlar var.
AMD Ryzen R3 2200G ile AMD Ryzen R3 1300X arasında ne kadar fark var ? Ben biraz araştırdım ama pek bir fark göremedim. Gittiğim vatan mağazasında 2200G modeli olmadığını söylediler ben istersem mağazaya getirtebilirler mi ?

Getirirler mi bilmiyorum fakat pek sanmam. 1300X muhtemelen pek fark göstermeyecektir. Fakat işlemci anakarta uyumlumu ona da bak. Benim önerdiğim ile uyumlu olması lazım.

RX 560 4 GB var ise o ile değiştir kartı. İlerde takılma yaşamamayı garantilersin. Everest veya Frisby alma. Rampage de Everest ürünü olması lazım.

Son düzenleme:
Screenshot_20181018-214515_Samsung Internet.jpg

Güncel durum bu.
Sabitleme yaptılar galiba yine.
Sabitleme sonrası her seferinde kur yükleliyor.
Ancak kur 2 ile 3 gün aralığında güzel düşüş gösterdi benim gözümde.

10 kuruş inip 40 kuruş yükseldiği anlık durumlar çok oldu.

İnşallah kur düşmeye devam ederse önümüzdeki günlerde ve üç günlük düşüş gibi güzel etki gösterirse iki ay boyunca yeni yıla 4 tl civarında girebiliriz.

Yada 6 tl üzerine çıkarsa tekrardan ve yükseliş devam ederse düzenli aralıklarda 7 tl olarak girme durumuda var.

Kim ne yorum yaparsa yapsın ülkemizin para birimine karşı kur durumu maliye bakanlığından çıkan sonuçlar çok etki ediyor.

Kur düşse dahi ben düşüş göremedim.
Bugün gördüğüm tek güzel indirim kamyanya olarak hepsiburada sitesi var.

Uzun vadede düşmesi için sebep yok ama kısa vade için ABD'nin İran yaptırımlarına tam biat edersek, S-400 iptal edersek 4.5 - 5 TL hayal değil.

Bu söylediklerimle doların ne alakası var diyenler için açıklayayım. Biz para bolken tüm parayı inşaata gömen ekonomisi sıcak parayla dönen yani borç para bulmaya mahkum bir ülkeyiz. Aslında değildik ama sağ olsun 16 yıl bizi yönetenler bizi bu hale soktular. Her şey ithal, her şey dolar. Kısacası bu yukarda saydıklarımı yapmazsak ABD bize yaptırım uygulayacağını açıkca söyledi. Hiç kimse ABD'nin yaptırım uygulayacağı bir ülkeye borç para vermek istemez. Verse de yüksek faiz ister. Yüksek faizle alınan borç daha yüksek faizden üreticiye verilir. Bu şartlarda üreticinin bu borcu ödemek için yapması gereken zamdır. Kısacası bize giren girdi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepsiburada dan toplamaya karar verdim ancak bir sorum var. Ürünü sepete ekledim indirimin bitmesine 1 gün kaldı diyor geç mi kaldım yani. Siparişi yarın verecektim çünkü :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı