Dolardaki düşüş devam eder mi?

Alacaksan kesinlikle şimdi al. 1 hafta önce aldığım parçaları şimdi alsaydım 500 TL cebimde kalıyordu. Moralim bozuldu.

Artmaya başladı... (6'yı görmek uzun sürmez)
1539791318477.png

Üretime geçilecek. Başka yolu yok. Rahip salınmak yerine infaz bile edilseydi yine dolar aynı olacaktı. Belki 30-40 kuruş. Hazıra alışılmışlık var ülkede. Her konuda. Adam içtiği suyu bile seçer oldu. O konu farklı. Şu var insanlarda :
"Hazır yapmış adam. Ben ne yapayım daha?"
Arkadaş sen yapma ondan sonra "dolar 6 lira, yok efendim onun suçu" vs. Kaç tane gerçekten gururla yerli bir şey var ülkemizde? Sıfır. Fakat üretmeye çalışanda haklı. Adama yardım eden biri yok. Farklı bir konu var bu forumda. Amerika'da yazılımcıların maaşı ile ilgili. Türkiye'de aynı yazılımcı işsiz. Bunun sebebi kim? X kişisi mi? Tabii ki hayır. Bu adama destek çıkmayan, çıkana karşı çıkan milletimiz. Sonra borcunu ödeyemezsin tabii. Türkiye sadece cumhurbaşkanı değil. Türkiye biziz. Farkına varsalar bir...

Konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim. Yarın sanırım vatandan gidip PC toplayacağım çünkü kendim montajını yapamıyorum. Bu konu içinde 4000-4500 TL arası içinde monitörle birlikte sistem tavsiyesi verebilecek var mı?

Konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim. Yarın sanırım vatandan gidip PC toplayacağım çünkü kendim montajını yapamıyorum. Bu konu içinde 4000-4500 TL arası içinde monitörle birlikte sistem tavsiyesi verebilecek var mı?
Montajını kendine güveniyorsan kendin yap. Hem "Vatan Bilgisayar"ı bilirsin. Ekstradan ücret almayı severler.

Topladım bir tane. Eleştiriye açıktır [emoji16] .
Screenshot_20181018-193748_Chrome.jpeg

Edit: Ekran kartını düşürüp 4 GB alırsanız daha iyi olur. Fakat varsa aynı fiyata GTX 1050 4 GB alın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı