Dolgu yapmaktan korkuyorum

vhvvhv

Femtopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
5
Ben de kandan, iğneden korkarım hatta bayıldığım da oldu çok kez ama iğne kısmını atlatabildiğimde gerisinden hiç korkmadım, çünkü ağrımıyor😁. Ben ağrıdığını hissetmedim hiç. Makineye gelirsek biraz sarsıyor dişi aşındırırken ancak dolgu küçük bi operasyon bence diğerlerine göre kısa ve ağrısız olur. Doktora korktuğunu en başta söylemen seni rahatlatabilir.🤗
 

Blaziken

Centipat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
2.540
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Hoenn
Uyuşturucuyu bastıktan sonra hissetmezsin bile. Doktor zaten sorar sana uyuşturucu yaptıktan sonra acıyor mu diye. Çürük diş ile dolaşacağına git doktora kurtul.
 
KS
xCheesy99

xCheesy99

Centipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.547
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
Doktorun yanında bir de komşumuz var yardımcı olarak komiklik falan yapıyor internetten saçma şeyler açıyor gülmeme yarıyor o açıdan da iyi aslında 😂
 

DELLO1592

Femtopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
21
Arkadaşlar merhaba. Ne yazık ki dişlerimi acele ile fırçaladığım için azı dişlerimde yüzey tarafında iki diş arasında çok ufak bir çürük oluştu ve yarın dolgu yapacağım maalesef 😓 uyuşturacağını biliyorum ama ya çok acırsa? 2 gündür stresten uyuyamıyorum. Hiç sevmiyorum diş doktoruna gitmeyi. İki diş arası en kolay dolgu deniliyor ama yine de o dişi kazdığı makine korkunç derecede ürkütüyor beni. Lütfen bir motivasyon verin veya acıtır mı onu söyler misiniz? 😓
Doktor kötü , ağrı kesici hafif ise o aletin dişin içine girişini de çıkışınıda hatırlarsın ancak tedavi sırasında hissetmezsin.
 

goxostar

Centipat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
89
Ben 9-10 yıl önce dolgu yaptırmıştım. Eğer acısını soruyorsan tırnağını diş etine bastır onun verdiği acıyla aynı. Yani yok gibi bir şey.
 
KS
xCheesy99

xCheesy99

Centipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.547
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
Arkadaşlar bir de şey sormak istiyorum. Küçük çürüklerde yani iki diş arasındaki ufak çürüklerde iğne mi yapıyorlar yoksa sprey mi sıkıyorlar?
 
KS
xCheesy99

xCheesy99

Centipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.547
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
knk sen iğneden mi korkuyorsun dolgudan mı ?
Hocam şimdi ben iğneden diş etine gelmediği sürece korkmam ama çürük olan yerde bir dişim hafif acıyor dişimi dolgu için kazarken orası feci acıtır diye kullanacağı makineden korkuyorum.
 

goxostar

Centipat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
89
Hocam şimdi ben iğneden diş etine gelmediği sürece korkmam ama çürük olan yerde bir dişim hafif acıyor dişimi dolgu için kazarken orası feci acıtır diye kullanacağı makineden korkuyorum.
Yok hocam iğne ile uyuşturuyor sonrasında acı yok. İğnenin verdiği acı da yok denecek kadar az.
 

Yeni konular

Yukarı