Dost kazığı yemek

Ofbeeeee

Decapat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
432
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok eskiden tanıdığım bir kızla okulda konuşuyordum bu senenin başından beridir kızda fena değil hoşuma gitti bende bir arkadaş grubumuzda anlattım. Olayı 4 kişi biliyor ama 1 tane kendini zeki sanan bir arkadaşımız bunu benim hiç sevmediğim sürekli eski sevgilim ile ilgili parantez içinde "zorbalayıcı" bir kıza anlatmış kızda o hoşlandığım kıza falan anlatıyor. Kızla konuşmadım çocuğun söylediğini o sevmediğim zorbalayıcı olarak tabir ettiğim kız söyledi sizce ne yapmalıyım? Çok aşırı yakın olduğum bir arkadaşım var ona anlatayim mi ya da gidip çocukla mı konuşayım çocukta kızla yakın oluyor birkaç aydır ileri geri ters üst perdeden konuşuyor. Bana karşı çocuğa anlattığımda kavga çıkartırsa bana karşı şansı yok çok pısırık biri çok uzun ve şiddetli olursa çocuğu bayıltabilecek güçteyim, gücüme güveniyorum. Gidip kavga etsem mi yoksa konuşmayı kessem mi siz ne düşünüyorsunuz?
 
Hocam konuyla alakalı olarak 1. sınıfa gidiyorsanız okuma yazmayı sökmenizi öneririm yazdıklarınızı çok zor anladım.

Anladığım kadarıyla pısırık bir arkadaşınız kendini geliştirecek bir şey yaptığını sanarak size yanlış yapıyor. Çok klasiktir. Aynı sınıfta bana "ABİ" çeken çocuk 2 sene sonra keko tiplerle takılmaya başlamıştı ve bana ters yapmaya çalışıyordu. Anladığım kadarının kadarıyla eski sevgiliniz ile yaşadığınız konuları gidip birine ötüyormuş ve o da sizin hoşlandığınız kişiye ötüyormuş, arkadaşlarınıza anlatın ve konuşmamayı sunun(sizi düşünüyorlarsa onunla konuşmayı keserler). Gelip bir şey derse ya da tekrar yaparsa "benim geçmişim çöplük, çöplüğü sadece köpekler kurcalar" deyip geçin.
 
Hocam şahsen Türkçe dersim çok iyidir ama yazdıklarınızı anlamak zor. Daha düzgün yazıp düzenleyin lütfen.
 
Şimdi benim erkek arkadaşım sınıftan sevmediğim benimle aklınca dalga geçen kıza onun arkadaşından hoşlandığımı söylüyor. Ben o kızdan hoşlandığımı o erkek arkadaşıma söylemiştim, o erkek arkadaşım da bana karşı ileri geri konuşup tıraşh talk yapıyor. Bana karşı o sevmediğim benimle dalga geçen kız da bana karşı kullanıyor ve hoşlandığım kıza anlatıyor falan. Ne yapmalıyım?

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı