Driver NVIDIA vs AMD

[DRİVER] AMD VS NVIDIA Hangisinin yeni driver güncellemeleri oyuna fps artış sağlıyor?

• AMD

Oy: 6 35,3%
  • NVIDIA

Oy: 11 64,7%

• Oy verenlerin toplamı
    17

Tosuncuq

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar bu soru yıllardan beri aklımın köşesinde kazındı yani sormak bugüne kısmetmiş.

Nvidia ayda veya 25 günde bir driver yayınlıyor...
AMD kart kullanıyorum driveri ise 2 ayda veya daha fazla uzun sürede driver yayınlıyor.

Neden böyle? Benim düşüncem nvidia sürekli yeni güncelleme driverleri işe yaramıyor
AMD ise 2 ay veya daha fazla sürede driveri yayınlıyor ve işe yarıyor fps artış vesayre.

Bu nvidia sonuçlarını arkadaşımdan alıyorum driverlerini işe yaramadığını sürekli driver driver güncelliyor ama işe yaramadığını söylüyor?

Fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki taraftan da birden fazla ekran kartı kullanmış biri olarak yorum yapmak isterim. Güncelleme içeriklerine sürücü ile ilgili notlardan ulaşılabilir. Ancak her şey yazdıkları gibi mi ya da öyleyse ne kadar etkili bilemeyiz.
Nvidia'nın güncellemeleri kısa aralıklarla geliyor. Tabi bu insanın hoşuna gidiyor yenilendi performans arttı gibi düşünüyor. Ancak oyun performansı pek de değişmiyor gibi. Sanırım başka konularla alakalı ya da sadece bir oyun ile ilgili güncelleme oluyor.
AMD'nın güncellemeleri daha uzun aralıklarla oluyordu. Ancak son zamanlarda sürücü yayınlama hızlarını arttırdılar. Stabilite ve performans artıyor gibi görünüyor. Crimson içerisindeki bazı hatalar gideriliyor. Ancak AMD'nin halletmesi gereken sürücü sorunu vardı. Belki de o yüzden daha işe yarar güncellemeler geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı