DSG şanzıman vuruntu yaptı

pudjammm

Decapat
Daha fazla  
Selamlar 10-20 dakika önce arabayla geziyordum ve boşa aldım, biri ile konuşuyordum. Ardından D vitese attım ayağımı frenden çekince tak diye vuruntu oldu ve araba sarsıldı, sizce nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 10-20 dakika önce arabayla geziyordum ve boşa aldım, biri ile konuşuyordum. Ardından D vitese attım ayağımı frenden çekince tak diye vuruntu oldu ve araba sarsıldı, sizce nedeni nedir?

Arabayı park ederken vites sıralamasını nasıl yapıyorsunuz?

Arabayı park ederken vites sıralamasını nasıl yapıyorsunuz?

İlk boşa alıyorum sonrasında el frenini çekiyorum fren boşluğunu alıyorum en son p vitese alıyorum.

Araba 2016dan eski model ise kronik hocam. Tanıdık usta varsa bi götür baksın.
Araç 2016 model transporter

Baskı balatanız ne zaman değişti ayağınızı hızlıca mi çektiniz bir de şanzıman kulağını yakın zamanda değiştiniz mi?

Hiç bilmiyorum ama tüm ağır bakımları yapıldığında almıştık volantı bozuktu aldığımızda bir o aklımda.

Baskı balatanız ne zaman değişti ayağınızı hızlıca mi çektiniz bir de şanzıman kulağını yakın zamanda değiştiniz mi?

Yok yavaş yavaş çektim tak diye ses geldi öne arkaya gitti sarsıldı araba.

Dediğim gibi tekrarlarsa bir baktırırsın. Tekrarlamazsa devam.

1 hafta içinde 2. kez oldu 1.si r vitesteyken 2.si D vitesteyken.

Çift kavramalarda hemen hemen yaşanan bir olay hocam.
Hatta 2021 Navara ile de yaşıyorum bunu.
Şanzıman yağınızla ilgili olabilir. Her 60.000KM/yıl periyodunda şanzıman yağını değiştirmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı