Ekin Bey
Picopat
@Yararsız Üye Şu an ki Skoda Kamiq (2020-2021) modellerinde yeni nesil kuru kavrama olmayan şanzımanlar mı kullanılıyor, bir bilginiz var mı?
B sınıfında DQ381 mi kullanılıyor bilmiyorum. 7 ileri diyor, DQ200 de olabilir. Üşenmedim Vosmer'i aradım bunun için, satıştakilerin bilgisi yok. Numaramı verdim, servisten birisi geri dönüş yapacak ama kendin ararsan daha hızlı cevap bulabilirsin belki.@Noble Six Şu an ki Skoda Kamiq (2020-2021) modellerinde yeni nesil kuru kavrama olmayan şanzımanlar mı kullanılıyor, bir bilginiz var mı?
B sınıfında DQ200 olması lazım arkadaşım almıştı 2021 Polo DSG. Hala aynı şanzıman. Çatal sesi bile devamkeeB sınıfında DQ381 mi kullanılıyor bilmiyorum. 7 ileri diyor, DQ200 de olabilir. Üşenmedim Vosmer'i aradım bunun için, satıştakilerin bilgisi yok. Numaramı verdim, servisten birisi geri dönüş yapacak ama kendin ararsan daha hızlı cevap bulabilirsin belki.
Mekatronikkeee. Desenize B sınıfı VW Grubu arac yalan oldu.B sınıfında DQ200 olması lazım arkadaşım almıştı 2021 Polo DSG. Hala aynı şanzıman. Çatal sesi bile devamkee![]()
DQ200 kötü değil ki. 2013 Golfte var bizim 100 binde bir kez mekatronik değişti şu an 170 binde. Devamkeee.Mekatronikkeee. Desenize B sınıfı VW Grubu arac yalan oldu.
Kötü değil ama ıslak kavramalı modellere göre çok daha dayanıksız. Kötü ya da yanlış bir kullanımda masraf çıkarma oranları daha yüksek. O yüzden sıfır alırken bile insanlar çekiniyor, 2. elde uzak durmakta fayda oluyor.DQ200 kötü değil ki. 2013 Golf'te var bizim 100 binde bir kez mekatronik değişti şu an 170 binde.
Kesinlikle öyle. Tork dayanımı düşük. Bunlara binenler de bol bol ışıklarda uçup gittiği için ikinci elde çok hırpalanıyor.Kötü değil ama ıslak kavramalı modellere göre çok daha dayanıksız. Kötü ya da yanlış bir kullanımda masraf çıkarma oranları daha yüksek. O yüzden sıfır alırken bile insanlar çekiniyor, 2. elde uzak durmakta fayda oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.