Dualboot yapılmalı mı?

Hocam tam emin değilim ama kuruluma başlamadan önce diskte kurulum yapılacak alanı önceden ayarlamak daha garanti bir yöntem değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hocam ben 50 GB ayırmak istiyorum fakat neden sadece 4 GB ayırabiliyorum?
1744499912152.png

Hocam ben 50 GB ayırmak istiyorum fakat neden sadece 4 GB ayırabiliyorum?
Eki Görüntüle 2468621
Windows'la alakalı. Windows'un disk yönetimi dışında bir uygulama kullan. Sosyal'de araştırırsan bulursun.

Yazılım için Linux'u dual boot kurman çok mantıklı olacaktır. Önerim Fedora. Ek olarak Linus Torvalds (Linux'un yaratıcısı.) da bu dağıtımı kullanıyor.

Windows'la alakalı. Windows'un disk yönetimi dışında bir uygulama kullan. Sosyal'de araştırırsan bulursun.

Yazılım için Linux'u dual boot kurman çok mantıklı olacaktır. Önerim Fedora. Ek olarak Linus Torvalds (Linux'un yaratıcısı.) da bu dağıtımı kullanıyor.
Hocam biraz araştırdım bal peteklerine benzer kutucuklar varmış ve bu kutucuklar rastgele şekilde dolu. Bunları birleştirmeye de disk birleştirme adı veriliyormuş. Fakat SSD disklerde bu yöntem zararlıymış sanırım. Sizde yine de yapmalı mıyım?

Selamlar. Bu aralar yazılımla ilgilenmeye başladım. Ve bu yüzden dualboot yapmak istiyorum. Halihazırda Windows 11 kullanırken bir de Linux Mint kuracağım. Sizce kullanmak mantıklı mı? Veya herhangi bir problem olur mu?
Oyun amaçlı kullanıyorsan gerekli değil.

Öğrenmek istiyorsan sanal makinada kullanmanı öneririm.
Normal amaçla kullanıyorsan Dualboot yapman iyi olur.
Kullanıp öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı