WhatsTheMatter
Kilopat
Onu ben seneler önce yiyordum, hatta Eti teneke kutuda satıyordu. Anlaşılan yine döneceğiz. TeşekkürlerReis yulafı fazla fazla yemene gerek yok her sabah 1 kase yesen seni tutar ayrıca yulaf tadına doyulmayacak bir şey değil zaten xd.
Tadı aynı olmuyor ama sabredeceğim artık. TeşekkürlerEkmeği kesmene gerek yok günde 1 dilim yesen bir şey olmaz ama beyaz ekmek tüketme, tam buğday ye.
Teşekkür ederim. Maksat kilo vermekten de önce, yağları vücuttan atmak hocam. Yoksa kalori vereceğim deyip kasları da verirsem iyi olmaz.Ne yediğinizin hiçbir önemi yok. Daha çok kilo vereceksiniz ve bir miktar gidecek o yağlar. Bir kısmı yaratılıştan vücut şekli olarak gelir ve ona bir şey yapamazsınız.
Kilo vermenin de tek kuralı tükettiğinizden fazla kalori harcamaktır. 2500 kalorilik pizza yemekle 2500 kalorilik sebze yemeği arasındaki tek fark birinin sağlıklı birinin sağlıksız olmasıdır. (Ki 2500 kalorilik sebze yemeği yiyemezsiniz çok önceden doyarsınız. Bu yüzden anne yemekleri aslında kilo vermek için iyi tercihlerdir.)
10 sene önce, 111 kilodan 77 kiloya düşmüştüm. Deri sarkması yüzünden mi böyle göbek çevremde yağ var gibi görünüyor, onu da bilmiyorum aslında.