Düşük sistemde Pardus'a geçilir mi?

Bence Linux bir ülkeye ait değil, topluluk geliştiriyor. Windows gibi bir şirketin ürünü değil...
Linus Torvalds'ın bir açıklaması vardı linkini bulamadım ama biz de belki Microsoft gibi veri satıyoruzdur gibi belirsiz bir ifade kullanmıştı. Biz burada Intel mi Amd mi veya Windows'mu Linux mu diye birbirimizi yerken 'adamlar yapıyor abi' :D Bu sayılan bütün markalar ABD'li
Mesela açık kaynak diye güvenilen GitHub bile Microsoft tarafından satın alındı.

Fin asıllı ABD'li Linus Torvalds hakkındaki 2013 tarihli haber linki

Son düzenleme:
Linus Torwalds'ın bir açıklaması vardı linkini bulamadım ama biz de belki Microsoft gibi veri satıyoruzdur gibi belirsiz bir ifade kullanmıştı. Biz burada Intel mi AMD mi veya Windows'mu Linux mu diye birbirimizi yerken 'adamlar yapıyor abi' :D Bu sayılan bütün markalar ABD'li

Siz öyle düşünmeye devam edebilirsiniz. Ben kendi şahsi ve muhtemelen öyle olması gereken şeyi söyledim.

Siz öyle düşünmeye devam edebilirsiniz. Ben kendi şahsi ve muhtemelen öyle olması gereken şeyi söyledim.
Yine de yerli olmadığı sürece böyle dediğiniz gibi yüzde yüz güvenip teslim olmamak lazım. Savunma sanayiler Linux'a teslim durumda

Mesela açık kaynak diye güvenilen GitHub bile Microsoft tarafından satın alındı.

Bence Linux bir ülkeye ait değil, topluluk geliştiriyor. Windows gibi bir şirketin ürünü değil...

Hocam Lubuntu 18.04 sürümü üstü sürümler eski bilgisayarımda çok kaynak tüketiyordu. 21.10 sürümünün kaynak tüketimi nasıl?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

21 versiyonunun kaynak tüketimi oldukça düşük.

21 versiyonunun kaynak tüketimi oldukça düşük.

16.04 LTS sürümünde RAM kullanımı ortalama 280-320 oluyor. Bence dediğim sürüm daha iyi.
Lutris ile Valorant oynayabilirsin.

Hocam kanıtınız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı