Masaüstüne dosya kopyalanmıyo Pantheon'da o berbat bir şey.Pardus değilde ElementaryOS öneririm. Elementary OS hem daha hafif de daha güzel arayüze sahip.
Masaüstüne dosya kopyalanmıyo Pantheon'da o berbat bir şey.Pardus değilde ElementaryOS öneririm. Elementary OS hem daha hafif de daha güzel arayüze sahip.
antiX Linux öneririm. Oynadığınız oyunlar nelerdir?
Linus Torvalds'ın bir açıklaması vardı linkini bulamadım ama biz de belki Microsoft gibi veri satıyoruzdur gibi belirsiz bir ifade kullanmıştı. Biz burada Intel mi Amd mi veya Windows'mu Linux mu diye birbirimizi yerken 'adamlar yapıyor abi'Bence Linux bir ülkeye ait değil, topluluk geliştiriyor. Windows gibi bir şirketin ürünü değil...
Valorant Linux'ta çalışmıyor fakat Minecraft oynayabilirsiniz.Yani Minecraft var ama oynamak istediğim öyle çok yok bir Valorant var yani ama boş ver sadece hayal işte.
Linus Torwalds'ın bir açıklaması vardı linkini bulamadım ama biz de belki Microsoft gibi veri satıyoruzdur gibi belirsiz bir ifade kullanmıştı. Biz burada Intel mi AMD mi veya Windows'mu Linux mu diye birbirimizi yerken 'adamlar yapıyor abi'Bu sayılan bütün markalar ABD'li
Hocam SonOyuncu buglarıylada olsa çalışıyor isterseniz yardım ederim o konuda. Ama CraftRise Launcher yok. Olsun diye yapmışlar bozuk. Ayrıca Lunar Client ve Minecraft Launcher var.Yani Minecraft var ama oynamak istediğim öyle çok yok bir Valorant var yani ama boş ver sadece hayal işte.
Yine de yerli olmadığı sürece böyle dediğiniz gibi yüzde yüz güvenip teslim olmamak lazım. Savunma sanayiler Linux'a teslim durumdaSiz öyle düşünmeye devam edebilirsiniz. Ben kendi şahsi ve muhtemelen öyle olması gereken şeyi söyledim.
Mesela açık kaynak diye güvenilen GitHub bile Microsoft tarafından satın alındı.
Bence Linux bir ülkeye ait değil, topluluk geliştiriyor. Windows gibi bir şirketin ürünü değil...
Hocam Lubuntu 18.04 sürümü üstü sürümler eski bilgisayarımda çok kaynak tüketiyordu. 21.10 sürümünün kaynak tüketimi nasıl?
Yani Minecraft var ama oynamak istediğim öyle çok yok bir Valorant var yani ama boş ver sadece hayal işte.
21 versiyonunun kaynak tüketimi oldukça düşük.
Lutris ile Valorant oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.