Düzenli çalışarak YKS'de ilk 5000'e girilebilir mi?

O zaman simdiden hayirli olsun hocam sıkmayin caninizi siz elinizden geleni yapmişsiniz bu da sizi zaten basarili yapiyor ki siralamaniz da gayet iyi tebrikler ne tercih yapmayi planliyorsunuz
ODTU Havacılık ve Uzay düşünüyorum radikal bir fikrimi değiştirecek bölümle tanışmazsam kararımı koruyacağım gibi.

Ilginiz mi vardi yoksa siralamaya gore mi sectiniz bolumu
Yolun başından beri hedefim zaten oydu çocukluğumdan beri astronomi ve fiziği çok seviyorum. Uzay sektöründe çalışmak isterdim ancak Türkiye şartlarında muhtemelen uçak mühendisliği tarzı bir işte çalışacağım.

Yolun başından beri hedefim zaten oydu çocukluğumdan beri astronomi ve fiziği çok seviyorum. Uzay sektöründe çalışmak isterdim ancak Türkiye şartlarında muhtemelen uçak mühendisliği tarzı bir işte çalışacağım.
Hakkinizda hayirlisi olsun tebrik ederim yeniden ben de odtü bilgisayar istiyorum gelecek sene insallah kazanacagim yolunuz acik olsun hocam

Hocam nasil geldi sonucunuz insallah istediginiz gelmistir.

Evet sayısalım. Haftaya başlamayı düşünüyorum, 2-3 kaynağım eksik TYT'den. Onları da alıp kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum yavaştan. Hakkımızda hayırlısı, teşekkürler uyarı için :)

Sanes hocam nasıl gidiyor calismalar

Son düzenleme:
Sanes hocam nasıl gidiyor calismalar

Yazdığınız için çok mutlu oldum hocam. Çok şükür şu anlık iyi gidiyor, dershaneye gidiyorum rehber öğretmenin verdiği programa uyuyorum netlerimde yavaş yavaş artıyor. Güzel gidiyor açıkçası ama yetmez daha fazla çalışmak gerek. Sizde durumlar nasıl?

Yazdığınız için çok mutlu oldum hocam. Çok şükür şu anlık iyi gidiyor, dershaneye gidiyorum rehber öğretmenin verdiği programa uyuyorum netlerimde yavaş yavaş artıyor. Güzel gidiyor açıkçası ama yetmez daha fazla çalışmak gerek. Sizde durumlar nasıl?
Hocam sevindim sizin adiniza gec cevao veriyorum kusura bakmayin bende durumlar fena degil ilerlemeye calisiyorum bakalim insallah daha iyi olacak.Allah yardimcimiz olsun.

Hocam sevindim sizin adiniza gec cevao veriyorum kusura bakmayin bende durumlar fena degil ilerlemeye calisiyorum bakalim inşallah daha iyi olacak. Allah yardimcimiz olsun.

Teşekkür ederim hocam ama mutluluğum iki gün sürdü, 80 net yaptıktan 1 hafta sonra Türkiye geneli denemede tökezledim ama olur öyle şeyler 3D çok zordu :D

İnşallah hepimizin netleri çok daha iyi seviyelere gelir hocam hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim düşünüpte yazdığınız için. Bu sıralar pek aktif olamayabilirim forumda dersler nedeniyle yazarsanız da cevap veremezsem şimdiden kusuruma bakmayın.

Kendinize çok dikkat edin, durmadan çalışın hocam millet makine gibi resmen :D

Teşekkür ederim hocam ama mutluluğum iki gün sürdü, 80 net yaptıktan 1 hafta sonra Türkiye geneli denemede tökezledim ama olur öyle şeyler 3D çok zordu :D

İnşallah hepimizin netleri çok daha iyi seviyelere gelir hocam hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim düşünüpte yazdığınız için. Bu sıralar pek aktif olamayabilirim forumda dersler nedeniyle yazarsanız da cevap veremezsem şimdiden kusuruma bakmayın.

Kendinize çok dikkat edin, durmadan çalışın hocam millet makine gibi resmen :D
Insallah netleriniz daha da artar hocam haklisiniz herkes cok calisiyor calismak lazim hocam kendinize dikkat edin bu sene kazanıyoruz kazanacağız Allah ın izniyle.

Bildirim geldiği için gördüm size ufak bir şeyden bahsedeceğim. Kuzenime koçluk tarzında yardımcı oluyorum genelde 115-116 civarı yapıyordu 110.5 yapmış Türkçesinin ve Sosyal kısmının geçen yılın 3D TG lerine göre çok daha zor olduğunu düşünüyordu. Analizini yaptık Türkçede ve Sosyal kısmında gerçektende geçen yılki 3D lere göre bariz bir seviye artışı varken buna nazaran Feninde ve Matematiğinde de seviye düşüşü var. Bence bu seneki 3D lere çok dikkat etmek gerekiyor çünkü o önceki senelerde olan ÖSYM nin tam tersi hareket edip Fen ve Matematiğe gereksiz kasılıp Türkçe ve Sosyali daha rahat bırakmaları işinden vazgeçmişler gibi görünüyor. Ayarsız-dengesiz- sınav işinden biraz daha kurtulmalarıyla ben bu sınavı geçen seneki 3D lere göre çok daha kaliteli buldum. Anlık düşüşler olabilir önemli olan ayağa kalkmak diyerek sizlere başarılar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı