Duygularımı nasıl kontrol edebilirim?

QuasarWhisper_2

Megapat
Daha fazla  
Size şöyle söyleyeyim, içimde insanlara karşı bir antipati besliyorum. Mizantropi seviyesinde bir antipati. Fakat, bana bu düşünce çok zarar veriyor. Şak diye bırakılacak bir şey de olmuyor. İnsanlara karşı nasıl kayıtsız kalabilirim? Ben ne hissedeceğime karar veremiyorum. Belki size biraz sıra dışı bir konu gibi gelmiş olabilir fakat bundan dolayı hiçbir şeye odaklanamıyorum. Her insanın farklı olması vb umurumda değil, o farklılık bir yere kadar.

Öncelikle ben bir uzman değilim.
Kime antipati beslediğin, neden antipati beslediğin çok önemli. Sana bu duyguyu yaşatan insanları saygılı bir biçimde hayatından çıkartmaya çalış ya da aynı ortamda bulunma. İnsanlarla belli bir amaç doğrultusunda buluş ki bu öylesine veya eğlenceli aktivitelerde olabilir. Daha mantıksal hareket etmeye çalış. Yani "bu enayi napıyor" değil de "niye böyle hareketler yapıyor" gibi.
Benim fikirlerim bunlar, şu da bir gerçek, hepimiz hayatımızda öfke sorunları yaşıyoruz. Bu bir yere kadar gayet normal. Ama memnun değilsek ve değişmek istiyorsak kendimize ekstra duygusal olarak yüklenmememiz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı