Dying Light nasıldır?

@Blacksidemre

Nadir ve kaliteli bi' açık dünya hayatta kalma oyunu, parkur mekanikleri ve hızlı oynanışı çok iyi. Vuruş hissiyatı gayet tatmin edici, karakter geliştirme yeterli düzeyde, çok detaylı değil ama kafi. Zombi çeşitliliği fazlasıyla iyi, aynı şekilde oyundaki ateşli silahlar ve yakın dövüş silahlarıda öyle. Grafikler çıkış senesine göre saçma bir şekilde çok sağlam, atmosfer oyundaki hayatta kalma hissini iyi veriyor. Fiyatını fazlasıyla hak eden ve sürekli güncellenen bir oyun, oyunun sonunda boş kalmıyorsun sürekli etkinlik geliyor. Çok detaya inmedim, etiketlediğim arkadaşımın incelemesi var zaten okuyabilirsin.

Son düzenleme:
Aldım oynadım. Çok da zevk aldım. GTX 1060 ile 50 60 fps almam haricinde sorun olmadı.

Parkuruyla, kombatıyla, hikâyesiyle olukça zevkli bir oyun. Özellikle TWD izlemiş ve beğenmiş biri iseniz kesin seversiniz. oynadığım en hakiki iyi zombi oyunu. Yanlız DLC'leini çok beğenmemiştim. Almadan bir kontrol edin veya sonraya bırakın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı