E-Fax "freefaxtoemail.net" Virüsü

Link sağlam. Farklı tarayıcıdan deneyin.

İnternette her yazanın doğru olmadığını bilmiyor musun?
Doğru olma ihtimaline karşı buraya soruyorum. Öyle bir şey var mı? Ayrıca başka tarayıcıları kullanarakta indiremiyorum. İndirme kesintiye uğradı veya ağ hatası diyor. Feci tongaya düştük paranoyalarımdan kurtulamıyorum. Yaptığım taramalar tespit için yeterli değil midir?

Doğru olma ihtimaline karşı buraya soruyorum. Öyle bir şey var mı? Ayrıca başka tarayıcıları kullanarakta indiremiyorum. İndirme kesintiye uğradı veya ağ hatası diyor. Feci tongaya düştük paranoyalarımdan kurtulamıyorum. Yaptığım taramalar tespit için yeterli değil midir?
Sürekli soru sormak yerine size söyleneni yaparsanız sorun çözüme kavuşacaktır.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum. İnternette portlara bakarak keylogger, trojan tespiti yapabileceğimiz yazıyor. Regedit\cmd netstat -n komutuyla portlara baktığım zaman 80 ve 443 portunun yanı sıra 5 haneli 8-10 tane port görüyorum ve internette 80 ve 443 harici olanların keylogger, trojan, rat olduğu yazıyor.
İnternette her yazanın doğru olmadığını bilmiyor musun?
________
Doğru olma ihtimaline karşı buraya soruyorum. Öyle bir şey var mı?

Doğru olmadığını dediğime göre sence ne olmalı cevap?

Ayrıca başka tarayıcıları kullanarakta indiremiyorum. İndirme kesintiye uğradı veya ağ hatası diyor.
VPN, proxy benzeri programları kaldırın varsa. Temiz önyükleme yapıp deneyin, yine olmaz ise farklı cihazdan indirip bilgisayarda çalıştırın.

En iyi antivirüs kendinizdir bunu bilin. Ancak bilgisayarlar hakkında bilgiye sahip değilseniz şu antivirüsleri kullanabilirsiniz.
Emisoft.
Kaspersky.
Ve Bitdefender ile virüs varsa virüsten kurtulabilirsiniz.
Ama format atmanızı öneririm.
(Emisoft ile Kaspersky işi asıl yapcak antivirüsler Bitdefender'de keylogger gibi şeylere koruması var yani bunları indirirseniz ve taratırsanız bir şey olacağını sanmıyorum iyi günler)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı