Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.350
Umarım daha fazla indirime girer de siz de fiyat farkını alırsınız daha ucuza gelir :D.

Haydaa öyle bir hizmet var mı hocam gerçekten. Bende sipariş edememe durmunu müşteri hizmetlerine ileteceğim ne kadar fazla kişi o kadar iyi.

988TL'iken sipariş verdim ben daha indirime gireceğini düşünmüyorum ama bakalım :D

@DMN hocam ürün elinize ulaşınca inceleme konusu yapacak mısınız? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası.

Haydaa öyle bir hizmet var mı hocam gerçekten. Bende sipariş edememe durmunu müşteri hizmetlerine ileteceğim ne kadar fazla kişi o kadar iyi.
Ben ilettim departmanına bağladı şu an onla konuşuyorum bakalım o ne diyecek.
Edit: Bir halta yaramıyorlar.
1731225277347.png

Son düzenleme:
Geceden beri iletişimdeyim satıcının kendisiyle konuştum satıcı Temu'ya Temu satıcıya atıyor fiyat değiştirme sorumluluğunu.
Beni de başka müşteri hizmetlerine bağlayıp duruyor.
1731226690460.png

Uzun uğraşlar sonucunda temsilciye ülkedeki gümrük limitlerini ve 9.99TL fark yüzünden alamadığımızı anlatabildim. Talep oluşturdum, çözüm için size etkinlik göndereceğim dedi. Etkinlik nedir bilemiyorum, orijinal mesajında event olarak geçiyor.

Edit: saçma bir promosyonmuş. Belirli bir sipariş verdikten sonra kredi gelecekmiş de onu kullanırmışım almak için de vs. Yemin ederim jeton düşmüyor, yine anlamamış.

Son düzenleme:
Uzun uğraşlar sonucunda temsilciye ülkedeki gümrük limitlerini ve 9.99TL fark yüzünden alamadığımızı anlatabildim. Talep oluşturdum, çözüm için size etkinlik göndereceğim dedi. Etkinlik nedir bilemiyorum, orijinal mesajında event olarak geçiyor.
4. desteğe yazışım bir düzgün cevap yazmıyorlar tek yazdıkları cevap bu başka bir şey yazmıyorlar umarım hallederler.
1731229247414.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı