Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.286
Bakabiliyorsun aldığın siparişlerden aldığın ürüne tıkla.

1731177294272.png

Hocam tıklayınca stok bitti yazısı çıkıyor.

Daha fazla ayrıntı görüntüle yazıyor oraya tıklayın.

Teşekkürler hocam easysmx tarafından yetkilendirilmiştir yazıyor bir sıkıntı yok sanırım. Tek üzüldüğüm nokta %20 indirim alamadım. Siz kaç tane aldınız hocam.

1731177446840.png

Hocam daha almadım daha durun 1 tane alıp bırakırım fazlasına ihtiyacım yok :D.

Yok hocam yanlış anladınız kusura bakmayın siz alıyorum deyip sepette indirimli fiyatla ekran görüntüsü atmıştınız hatta abimede alırım demiştiniz o yüzden sordum.

Yok hocam yanlış anladınız kusura bakmayın siz alıyorum deyip sepette indirimli fiyatla ekran görüntüsü atmıştınız hatta abimede alırım demiştiniz o yüzden sordum.
Onu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın :D farenin iadesini bekliyorum stok gelirse alabilirim ama 11.11'de güzel indirimler gelir gibime geliyor onu bekleyeceğim.

Tekrar stok girerse yeni konu açmakla vakit kaybetmeden buraya yazar mısınız arkadaşlar? Konuyu takibe aldım, direkt bildirim gelir sanırım. Kaparım hemen 😁

Edit: Bu arada Reddit'te YouTube'da vs. yerlerde bu ürünü Flydigi Vader Pro 4 ile falan kıyaslıyorlar. Yani birkaç özelliği eksikmiş ve Vader'ın o premium hissiyatı tam yokmuş ESM x20'de ama Gulikit KK3 Max'tan falan daha iyi diyenler var. Yani Fantech'le veya GameSir ile karşılaştırma yapmanın çok daha ötesinde bir ürün kullanıcılarına bakarsak.

Son düzenleme:
Tekrar stok girerse yeni konu açmakla vakit kaybetmeden buraya yazar mısınız arkadaşlar? Konuyu takibe aldım, direkt bildirim gelir sanırım. Kaparım hemen 😁

Hocam size haber ettim hemen ama direkt yuttular vallahi ben bile zor aldım herhalde sotokta 4'tü ödemeye geçtim 2'ye düştü bir anda. Sizde ara sıra aklınıza gelince girip bakın.

Edit: Bu arada Reddit'te YouTube'da vs. yerlerde bu ürünü Flydigi Vader Pro 4 ile falan kıyaslıyorlar. Yani birkaç özelliği eksikmiş ve Vader'ın o premium hissiyatı tam yokmuş ESM x20'de ama Gulikit KK3 Max'tan falan daha iyi diyenler var. Yani Fantech'le veya GameSir ile karşılaştırma yapmanın çok daha ötesinde bir ürün kullanıcılarına bakarsak.
Vader 4 Pro ile karşılaştırsa ne olacak ülkemizde 5500 TL'den satılıyor bu gamepad ise 1400 TL.

Edit: Bu arada Reddit'te YouTube'da vs. yerlerde bu ürünü flydigi vader Pro 4 ile falan kıyaslıyorlar. Yani birkaç özelliği eksikmiş ve Vader'ın o premium hissiyatı tam yokmuş esm X20'de ama gulikit KK3 Max'tan falan daha iyi diyenler var. Yani Fantech'le veya GameSir ile karşılaştırma yapmanın çok daha ötesinde bir ürün kullanıcılarına bakarsak.

Hocam bende şu an hala bakıyorum incelemelere gerçekten fiyatına göre üst düzey bir ürün gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı