Elektronik Easysmx X20 kablosuz kontrolcü 1.671 TL

• Konuyu başlatan Luzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 10.186
Fantech Shooter 3'ün tuşları membran bu Full mekanik. Tercih edeceğimi pek sanmıyorum, 1600 TL'den 800 900e falan düşmedikleri sürece ama bakalım bulamaz mecbur kalırsak ancak öyle ona yöneliriz, ne yapalım.

Fantech shooter 3'ün tuşları membran bu Full mekanik. Tercih edeceğimi pek sanmıyorum, 1600 TL'den 800 900e falan düşmedikleri sürece ama bakalım bulamaz mecbur kalırsak ancak öyle ona yöneliriz, ne yapalım.

Hocam şimdi 4 tane stok geldi. Ben satın aldım direkt. 1600 TL verdik bakalım umarım memnun kalırım.

Hocam stok biteli çok oldu 3 kere stok yenilendi ve 10 dakika içinde bitti tüm stoklar. Stok geleceğini de sanmıyorum açıkçası direkt sayfadan kaldırılmış ürün.
Bir tık daha ucuz bir ürün istiyorsan bunu öneririm Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Aradaki farklar ne hocam? Mekanik tuş harici fark yok sanırım.

Hocam stok biteli çok oldu 3 kere stok yenilendi ve 10 dakika içinde bitti tüm stoklar. Stok geleceğini de sanmıyorum açıkçası direkt sayfadan kaldırılmış ürün.
Bir tık daha ucuz bir ürün istiyorsan bunu öneririm Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Hocam x20 modeli elinize ulaştı mı?

Son düzenleme:
Dostum eline ulaştımı X10 veya X20 almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim iyi midir değer mi Warzone için alacağım.

Hocam bu konuda hem ben deneyimlerimi anlattım hem başka arkadaşlar anlattı 15. sayfadan itibaren okuyun. Kısaca anlatmam gerekirse acayip memnunum aldığım paraya kuruşuna kadar değdi diyebilirim. Ayrıca X20 donanım olarak X10'dan daha iyi almışken X20 alın en mantıklı seçim olur.

Hocam bu konuda hem ben deneyimlerimi anlattım hem başka arkadaşlar anlattı 15. sayfadan itibaren okuyun. Kısaca anlatmam gerekirse acayip memnunum aldığım paraya kuruşuna kadar değdi diyebilirim. Ayrıca X20 donanım olarak X10'dan daha iyi almışken X20 alın en mantıklı seçim olur.

Teşekkür ederim son bir sorum olacak bu arka buttonları tuş kombinasyonuylamı ayarlanıyor yoksa bir yazılımı var mı ürünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı