Eczane çırağı ne kadar almalı?

Günlük 57 ₺'ye 1 paket sigara alabiliyorsunuz hocam 2018'de miyiz? Adam aylık 1600 ₺ kazanıyor. Otobüsle gitse gelse parası bitiyor zaten. Hadi çıraktır, işin başındadır, asgari de vermesin ama hiçbir şey olmuyorsa en azından aylığı 5-6 bin ₺ olmalı.

Eczacının aylık karı 20 bin TL bile desen bu miktar 4 de birini geçer bence gayet yeterli ama patronu bitir zam istiyorsa patronuyla konuşmalı sanki çok bir şey yapıyorda o kadar para verecekler?
 
Asgari ücret 11 bin TL oldu haftalık 400'ün savunulacak bir yanı yok ben olsam direk istifa eder gider bir yerde part time işe girerdim siz böyle eşek olursanız semer vuran çok olur.

Dostum adam ev geçindirmiyor o bir çocuk harçlık olarak haftalık 400TL alıyor bigi düşün arada da yardıma gidiyor gibi.
 
Eczacı tanıdığım aylık 150 binden fazla kazanıyor ne 20 bin i hocam.

Boş ver hocam PC başında konuşmak kolay geliyor işte, ağzını yorma. Görmezden gelip geçmek en iyisi. Güzel insanlarımızın hiçbir konuda fikri / bilgisi bitmez 🙂.
Allah herkesin işini gücünü rast getirsin, iyi akşamlar cümleten.
 
Ankara'da tel örgü işiyle uğraşıyorum ( aile şirketi ) 12-13 yaşımdan beri çalışıyorum, 27 yaşındayım. Yeri geliyor ofiste duruyorum, toplantılara katılıyorum, il dışına çıkıyorum, yeri geliyor imalathanede afedersiniz eşekler gibi amelelik yapıyorum. Arazide çalışan ekiplerimiz senin asgari ücret dediğin parayı yeri geliyor 2 günde alıyorlar. Para kazanmak kolay değil ama çalışıyorsan da hakkını alırsın, altına çalışıp kendini ezdirmezsin. Ekonominin hali ortada. 2 gram aklınla bana ahkam kesip iş öğretmeye çalışma. Ofise zaman zaman para istemeye gelen çocuklara bile yeri geliyor 100 ₺ veriyorum bir yemek yesinler diye, bu çocuk 50 ₺ ile ne yapsın?

Ben sana bir şey demedim sadece çırak asgeri ücret almamalı onu soylemek istedim. Bende çırak olarak sanayide calısıyorum bana da günlük 100 TL veriyorlar yemek parasi bile vermiyolarsa o orada calısmasin o zaman
 
Ben sana bir şey demedim sadece çırak asgeri ücret almamalı onu soylemek istedim. Bende çırak olarak sanayide calısıyorum bana da günlük 100 TL veriyorlar yemek parasi bile vermiyolarsa o orada calısmasin o zaman.

Dostum belki tanıdıktır konu sahibi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz arkadaş maaşını yeterli bulmuyorsa patronuyla konuşsun ona göre karar versin zaten. Birbirimizle tartışmayalım daha ne ağırlıkta bir iş yaptığı belli bile değil konu sahibinin.
 

Geri
Yukarı