Eczane çırağı ne kadar almalı?

Aile dostu olunca sırtınızdan faydalanması normal mi oluyor? Bu kafa yapınızı değiştiriniz.

İş ile aile birbirine karıştırılmaması gerekir.

Bu şartlarda çalışmayarak kendinize ve çevrenizdekilere çok daha faydalı olursunuz.

Aile dostu olunca sırtınızdan faydalanması normal mi oluyor? Bu kafa yapınızı değiştiriniz.

İş ile aile birbirine karıştırılmaması gerekir.

Bu şartlarda çalışmayarak kendinize ve çevrenizdekilere çok daha faydalı olursunuz.

Dostum bizde maaşını kabullensin demiyoruz gidip zam istesin maaşı yetmiyorsa diyoruz. Ama doğru bir dille istemesi daha doğru.

Adam asgari ücret verecekse neden çırak tutsun? Yanına kalfa alır.

Hocam eğer uzun vadeli çalışacaksanız bunu kendisine söyleyin ve agustos gibi zam isteyin yeni girdiyseniz zaten arttırmaz.

Eylül'e kadar çalışacağım hocam k zamana kadar zam yapar mı acaba?

Dostum "bu para benim emeğimin karşılığı değil, bana yetmiyor ben daha yüksek bir maaş istiyorum" de eğer zaten oda öyle düşünüyorsa yapar ama eğer öyle düşünmüyorsa ve maaş sana gerçekten az geliyorsa işden çık sanayide iyi para var şanzımancıda çırak olarak başla zaten kalfa olunca işin kolay sonra usta olunca dükkanı kalfaya emanet eder gezersin.

Doğru kesinlikle katılıyorum hemen zam istemek olmaz.

İşte onu söylemek için daha erken benim planım biraz daha gözüne girip zam istemek.

Eylül'e kadar çalışacağım hocam k zamana kadar zam yapar mı acaba?

İşte onu söylemek için daha erken benim planım biraz daha gözüne girip zam istemek.

Umarım yaparda maaşından memnun olursun kolay gelsin dostum.

@ekran, doğru bir dile vs. gerek yok. İş kanuna göre iş verebilecek bir yer olsa aile dostunu işe almaz zaten alsa da böyle sömürmez.

Her şey senin bildiğin gibi işlemiyor.

400 çok az bir meblağ o yaşlarda haftalık en asgari 750TL veren bir yerde çalışılmalı.

Aynen öyle hocam.

O zamana kadar illaki yapar.

Umarım.

@ekran; "eşek olduktan sonra semer vuran çok olur".

Hocam dediğim gibi aile dostu olduğu için çalışıyorum başka yerde bu parayı verseler hiç durmam direkt çıkarım şimdi patrona da ayıp olur çıkarsam derlerki şuna bak parasını beğenmedide çıktı derler ondan dolayı çıkmıyorum zaten sırf ailemin yüzüne işe girdim sırf çalışmadım diye bana psikolojik baskı yapıyorlar benimle konuşmuyorlar yemek vermiyorlar bildiğin köpeğe davranır gibi davrandılar sırf onlar sussun diye bu işe girdim keşke hiç bulaşmasaydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı