Edifier Türkiye dolandırıcılığı

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Merhabalar. Bu sabah 9 itibarıyla Edifier Türkiye üzerinden Edifier TWS 1 Pro modelini sipariş edecektim. Ancak sitenin kapandığını gördüm. 11 gibi baktığımda site yeni bir tasarımla açılmıştı. Giriş yapıp kulaklığı satın alırken kredi kartı ödemeleri kapalı gözüküyordu. Kendilerine mail attım. Havale ile ödeyip gerekli yerden bildirin 25 dakika içinde ödeme onaylanacak dendi. Saat 2 civarında ödeme onaylanmamıştı. Yeniden mail yoluyla ulaştım kendilerine. Biz gelen havale parasını iade edeceğiz şimdi kartla ödeyebilirsiniz dediler. Kartla ödedim. Saat 16.38 oldu hala ödeme onaylanmadı. Ödeme işleminde 3D Secure dahi vardı. E-postaya sipariş detayları gelmedi. Faturası da aynı şekilde. Şu an hem bankadan hem karttan kendilerine 449 TL ödeme yaptım ve ne siparişim onaylandi ne iade yapıldı. Kendilerine mail ile bildirdim ve geri dönüş yapılmadı hala. Alırken dikkatli olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Bu sabah 9 itibarıyla Edifier Türkiye üzerinden edifier TWS 1 Pro modelini sipariş edecektim. Ancak sitenin kapandığını gördüm. 11 gibi baktığımda site yeni bir tasarımla açılmıştı. Giriş yapıp kulaklığı satın alırken kredi kartı ödemeleri kapalı gözüküyordu. Kendilerine mail attım. Havale ile ödeyip gerekli yerden bildirin 25 dakika içinde ödeme onaylanacak dendi. Saat 2 civarında ödeme onaylanmamıştı. Yeniden mail yoluyla ulaştım kendilerine. Biz gelen havale parasını iade edeceğiz şimdi kartla ödeyebilirsiniz dediler. Kartla ödedim. Saat 16.38 oldu hala ödeme onaylanmadı. Ödeme işleminde 3D Secure dahi vardı. E-postaya sipariş detayları gelmedi. Faturası da aynı şekilde. Şu an hem bankadan hem karttan kendilerine 449 TL ödeme yaptım ve ne siparişim onaylandi ne iade yapıldı. Kendilerine mail ile bildirdim ve geri dönüş yapılmadı hala. Alırken dikkatli olun.

Edifier markası güzel bir markadır pişman etmez sizi dönüş sağlayacaklarına eminim.

İade süreçlerinin gün içinde hemen çözülmesi güç olabiliyor, direkt dolandırıcı damgası yapıştırmak çok doğru olmayabilir. Umarım mağdur olmazsınız.

Hocam zaten sitede ödeme onaylandı gözükse hiçbir derdim yok. Ne fatura var ne sipariş bilgisi. Elime hiçbir belge ulaşmadı.

Hocam zaten sitede ödeme onaylandı gözükse hiçbir derdim yok. Ne fatura var ne sipariş bilgisi. Elime hiçbir belge ulaşmadı.
Siz endişe etmekte son derece haklısınız hocam. Sadece bu endişe ile markaya anında dolandırıcı demek sizi haklıyken haksız konuma düşürebilir ondan dedim. Sistemlerinde aksaklık olmuş olabilir. Direkt müşteri hizmetleriyle görüşüp net bilgi almakta fayda var.

Siz endişe etmekte son derece haklısınız hocam. Sadece bu endişe ile markaya anında dolandırıcı demek sizi haklıyken haksız konuma düşürebilir ondan dedim. Sistemlerinde aksaklık olmuş olabilir. Direkt müşteri hizmetleriyle görüşüp net bilgi almakta fayda var.

Yani hocam siz de haklısınız. Ancak havalede gönderilen ödeme iade edilecek deyip karta yönlendirmeleri beni şüphelendirdi. Bu durumda dekont isteyip para daha ulaşmadı geldiğinde ödeme onaylanacak. Gecikmeden dolayı özür dileriz tarzı bir şey demeleri gerekmez miydi? Tek iletişim adresleri sanıyorum ki e postalari. Oraya durumu bildirdim saat 3 gibi ancak geri dönüş sağlanmadı.

Evet burada bir sıkıntı var, mail yoluyla sürekli iletişime geçmeyi deneyin. Müşteri hizmetleri yok sanırım, paranızı kurtarmaya bakın lütfen.

Hocam bildirmek istiyorum ki ben siteye girerken bağlantı gizli değil hatası veriyordu ve ben vpn kullandım. Hala bir bilgilendirme yok. Sipariş hala ödeme bekleniyorda. Hala bir iade de yok. 3 gün içinde sipariş onaylanmaz ve birtanesi iade olmazsa THH'ye başvuracağım.
Hocam an itibari ile e mailleri kapatıldı. İletişim kısmı 404 not found hatası veriyor. Bu gerçek bir dolandırıcılık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı