- Katılım
- 10 Haziran 2020
- Mesajlar
- 1.355
Mesela iyi yapabilir. Şekilli yazı koymak iyi bir çalışma mı?
Hocam aslında alt yazı işide o kadar kolay değil ama editlerinin hep aynı olduğuna katılıyorum diğer editcilerin önünü kapattığını düşünüyorum.
Mesela iyi yapabilir. Şekilli yazı koymak iyi bir çalışma mı?
Ben yürüsem tatmin olacaksın demek ki. Benim sinir olduğum şekilli yazı koyup 300k aboneye sahip olmak.Sana göre iyi değil fakat benim için gayet iyi. Senin düşüncelerine bir yargıda bulunmadım? İzlediğim şey beni tatmin ediyorsa gerisini düşünmem.
Sanane?Ben yürüsem tatmin olacaksın demek ki. Benim sinir olduğum şekilli yazı koyup 300k aboneye sahip olmak.
Zararı yok mu? Kendince takılıyor mu? Oldu olası bir de yararlı deseydin!Sanane?
Sana ne giren çıkan var? Kendince takılıyor, bir zararı yok.
Hocam bu bence doğru bir bakış açısı değil. Benim düşünceme kalırsa diğer edit kanallarının önünü kapatıyor. Lyrics editciler daha çok izleniyor ama yapacak bir şey yok.Ben yürüsem tatmin olacaksın demek ki. Benim sinir olduğum şekilli yazı koyup 300k aboneye sahip olmak.
Anlat bakalım ne zararı var?Zararı yok mu? Kendince takılıyor mu? Oldu olası bir de yararlı deseydin!
Ben yürüsem tatmin olacaksın demek ki. Benim sinir olduğum şekilli yazı koyup 300k aboneye sahip olmak.
Anlat bakalım ne zararı var?
Neye içlendin sen?
Benim sinir olduğum şekilli yazı koyup 300k aboneye sahip olmak.
Adam 516k abone zaten. Daha yükselir o.
Bu adam o kadar uğraştığı halde 516k abone.
Şimdi bu adamın videolarımı daha çok emek istiyor.
Yoksa edithizmin editlerimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.