Mehmet Turann
Hectopat
Ben Atatürk düşmanı biri değilim. Sadece saçmalıktan ibaret bir kanal edithizm ve her yerde bu kanal karşımda.
Üç noktadan bu kanalı önermeye basarsanız bir daha karşınıza çıkmaz hocam.
Ben Atatürk düşmanı biri değilim. Sadece saçmalıktan ibaret bir kanal edithizm ve her yerde bu kanal karşımda.
Ona gerçekleri söyleyince isede, bana cevap veremeyecek kadar haksız olduğu için, elinden gelen tek şey gülücük atmakEee kanka?
Olsun 300k abone, bunun topluma vs. zararı yok.
Konudan alakasız boş konu yazanları da garipsiyorum. Dolu konu aç da konuşalım mademBu durumdan bize ne? Bence boş konu, kafanı neden bu tarz şeylere yoruyorsun ki? Aman de geç.
Diyen birini dinlemeniz önerilmez.Adamın 300k oluşu onu alakadar etmiyorken, o hala inatla 300k olmasına sinirli.
Ve dün öyle bir rezillik yaptı ki aynı videoyu yine paylaştı alın kanıt.
TikTok'ta ya da başka platformlarda saçma saçma hareketler yapıp milyoncarca takipcisi olan hesaplar varken Edithizm'in bu kadar takipçisinin olması sorgulanmamalı bence.![]()
Ve sende cevabın kalmayınca konuyla alakasız şeyler yazıyorsun.Şimdi isede, bizim çocukken yaptığımız "ayna" cinsinden kelime oyunu yapmaya çalışıyor.
Bana şurada yanıt veremeyecek kadar haksız ve zayıf kaldığı için artık kelime oyunu gibi yöntemlerle konuyu değiştirmeye çalışıyor. Ayrıca bana yazacağın şeyin doğrulu/yanlışı üzerinden, bir cevap yazmak yerine, konuyu değiştirmeye çalışıp kaçmaya çalışması ve zayıf bir şekilde karşılık vermesi. Hayat bilgisini, kapasitesini belli ediyor
Size tavsiyem, boş ver kudursun dursun. Zaten şurada yaşı 13-14 boşa tartışmaya girip, kapasitenizi düşürmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.