Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışacağız, çalışmaktan başka bir şey çözüm yok. Eğer çalışmazsak ileri dönemlerimizde de bu konuyu açmak durumunda kalabilirsiniz. Düzenleme: Geldi kendini komik sanan hahacılar yine.

Yorumları okudukça çıldırıyorum. Arkadaşlar bu ülkede ne ekonomi kaldı ne eğitim. Hala çalışın diyen zihniyetler var. Kör gözünüzü açın artık. Sinirlerim bozuluyor cidden.
Çalışmayın, ve sıradan insanlardan biri olarak kalın.

Adam çalışıyor ve mühendis oluyor ve sonuç işsizlik. Çalışmıyorsunuz diyenlere gelsin.

Yorumları okudukça çıldırıyorum. Arkadaşlar bu ülkede ne ekonomi kaldı ne eğitim. Hala çalışın diyen zihniyetler var. Kör gözünüzü açın artık. Sinirlerim bozuluyor cidden.

16 yaşındayım ailem baski yapıyor her yaz çalış diye sabah 8 de gidiyorum akşam 8 de geliyorum çalıştığım zaman yorgunluktan ölüyorum oto yıkamacıda çalışıyordum aldığım günlük 30 TL idi.

İyi olanı havada kaparlar. Siz olumsuz düşünüp bulunduğunuz durumları şikayet ederek düştüğünüz bataklıkta daha da dibe itiyorsunuz kendinizi. Ekonomi kötü, şu çok pahalı bu çok pahalı demenin ne kediye ne köpeğe ne de insana faydası var. Kör gözünüzü açın diyen arkadaş sen açtın ne oldu? Neyi gördün? Bir faydası oldu mu gözünü açmanın?

İyi olanı havada kaparlar. Siz olumsuz düşünüp bulunduğunuz durumları şikayet ederek düştüğünüz bataklıkta daha da dibe itiyorsunuz kendinizi. Ekonomi kötü, şu çok pahalı bu çok pahalı demenin ne kediye ne köpeğe ne de insana faydası var. Kör gözünüzü açın diyen arkadaş sen açtın ne oldu? Neyi gördün? Bir faydası oldu mu gözünü açmanın?

İyi olan dediğin aynı tarafta olanlar. Hükümetin tarafından olmayanlar biraz zor iş bulur. Devlet memuru zor olur. Polislik diyorsun hemen torpil var mı diye soruyorlar. Ülkede büyük ayrım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı