Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkeyi bu hale getiren biziz. Öyle saçma sapan oylar... Mis gibi fabrikalarımızı sattı o adi pisliklerinde boğulasıca. Hiç boşuna hayıflanmayın bu ekonomi bizim cahil milletimizin suçu.

Satan kişiler kim acaba? Halkın ayaklanması lazım. Ülkeyi korumamız lazım. Atatürk boşuna dememiş bütün ümidim gençliktir diye.
 
Bizim ülke cahil dolu ne yazık ki insanların ses tonlarından bakışlarından davranışlarından kime oy verdikleri belli oluyor.
 
Satan kişiler kim acaba? Halkın ayaklanması lazım. Ülkeyi korumamız lazım. Atatürk boşuna dememiş bütün ümidim gençliktir diye.

Demiş ama yazık olmuş. Böyle aç gözlü, oturduğu yerden para kazanmaya çalışan tembel gençlik olacağını bilemezdi. Daha çoğu genç ülkesi yerine açgözlülük ve cahillik üzerine çalışıyor çok belli.
 
Bunların vicdanı körelmiş vicdanı.
@24099 söylediklerine saygı duyarım çok calışmış olabilir ve bir yerlere gelmiş olabilirsin. Bunuda bize tavsiye edersin ama yabancı ülkelerde senin sahip olduklarına sahip olmak için kimse bu kadar çalışmıyor anlıyor musun? Yabancı ülkelerde küçücük çocuklar geçim derdini düşünmüyor. Sadece derslerine çalışıyor onlar. Anlıyor musun? Bir ekmek için fırın fırın gezmiyor. Allah herkese empati yeteneği versin Amin.
 
Yorumlarınıza saygı duyardım. Buraya kadarmış. Sizin dediğiniz hiçbir şeyi kaale almam artık.
Ben de herkese halen saygı duyuyorum. Bir tanenize kalkıp abuk subuk yorum yapmadım şu konuda. Fakat insanlar bir şey anlatırken ikide bir ayarsızca tepkiler verilirse gerçek hayatta da sanalda da alacağınız tepki bellidir.
Umarım bu 15-20 yaşındaki nesil(buna ben de dahilim) bunun gibi konulara 10 yıl sonra, belki 20 yıl sonra baktığında fabrikaları harıl harıl çalışan, tarımı güçlü, hizmet sektörü güçlü, dürüst insanların yaşadığı bir ülke olur. Umut beslemek ve bunu hedefe dönüştürme işi de bizlerde. Benim de umudumun kırıldığı zamanlar oldu ama, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim.
İyi forumlar, iyi geceler herkese.
Keşke anlatabilsek ve anlaşılabilse. Fakat insanlar her şeyi farklı yerlere çekmeye hevesli.
Proje geliştirip kod yazmak gayet takdir edilesi bir şey. Onu isteyip yapamayanlar var be kardeşim, onu diyorum sana işte.
Ya çocuğun ilgisi var. Ama imkan yok. Lise de bölüm tuttursa bile en çöp bilgisayarı bile alacak durumu yok.. Ne yapsın yani?
Sen de haklısın bir şey diyemiyorum fakat zor da olsa insanlar kendi fırsat eşitliğini kendisi oluşturmak zorunda. Bazı şeyler fedakarlık gerektiriyor. Zor durumdaysak daha çok çalışmak lazım aksine ki elde edebilelim istediklerimizi. Bu böyle, çalışmadığımız sürece kimse destek vermez. Kimse elimizden tutmaz.

Lise öğrencisi örneğindeki gibi. Erişemiyorsa daha iyisini elde etmek için daha çok çabalaması lazım. O bilgisayarı mı istiyor, onu bir şekilde hakkıyla alıp edinmesi lazım. Kimseye bir şeyler gökten verilmiyor.

Keşke herkes senin gibi konuşsa şu konuda.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı