Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben devletin attığı her adımı desteklerim. Ne güzel araba yapalım onu bunu yapalım bunda sorununum yok. Ama uzay ajansları içinde en az bütçeye sahip olan biziz, bunu biliyorsunuzdur umarım.
Ayrıca istihdam, eğitim, ekonomi gibi temel sorunlar çözülmeden, azalmadan, ilerleme bile kaydedilmeden böyle bir girişim yapılması beni tedirgin etti. Edemez mi? Sorgulayamaz mıyım? Sanırım sorgulayamam, haddimi bilmem lazım.
Başlangıç için düşük tutmaları normal zamanla mutlaka artacaktır. Dediğiniz sorunlar ise şak diye çözülebilecek sorunlar değil zaten. Her yenilik için başka bir sorunu çözmeyi beklemek ise gayet mantıksız.

Alakası yok. ABD, Çin, Rusya ve Kore rahatlıkla İsraili haritadan silebilirler. Biz nasıl engel oluyoruz anlamadım? Müslüman bir ülkeyiz diye mi?
ABD'nin OrtaDoğudaki tek amacı İsrail'in güvenliğini sağlamaktır. Adamların dinlerine göre Nil ile Fırat nehirleri arası onlara Tanrı tarafından vaadedilmiş topraklardır. Ve onlar bütün insanlığı kendilerine köle olarak görürler.

Dosya Ekleri

• 2c01b1e8bc9beb44423caeee9262c73d.jpg
    2c01b1e8bc9beb44423caeee9262c73d.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 56
ABD'nin OrtaDoğudaki tek amacı İsrail'in güvenliğini sağlamaktır. Adamların dinlerine göre Nil ile Fırat nehirleri arası onlara Tanrı tarafından vaadedilmiş topraklardır. Ve onlar bütün insanlığı kendilerine köle olarak görürler.

Müslüman her zaman gözlerine batar.

Aslında doğru demişsin fakat birçok kişi kızgın ifade atmış.... Doğru diyor arkadaşımız, aç kalmazsınız ama karnınızda doymaz yani...
Ben de anlamadım. Sanırım okuduklarını anlamıyorlar. Asgari ücretle aç kalmazsın hepsi bu kadar ama başka bir şeye de yetmez.

O arabayı tamamen biz üretmiyoruz. Motoru başka yerden kasa başka yerden hadi kasa neyse motor üretmeyi beceremedikten sonra ne işe yarar?
Evet, kesinlikle. Araba için yapılan batarya fabrikası başarılı olursa pazara etkimiz olabilir. Tabi yaşı olan arkadaşlar bilir 2012'de aynı şekilde araba üretilecekti.
Aynen. Din yüzünden bunlar. Dünya haçlı seferlerinden sonra din ile savaş yapmayı çoktan bıraktı ama siz benden daha bilgilisinizdir elbet.
Başlangıç için düşük tutmaları normal zamanla mutlaka artacaktır. Dediğiniz sorunlar ise şak diye çözülebilecek sorunlar değil zaten. Her yenilik için başka bir sorunu çözmeyi beklemek ise gayet mantıksız.
Tabi ki değil. Zamanla artacağına da eminim. Fakat dediğimiz sorunlar şak diye çözülmese bile adım atılabilir. Mesela her yıl işe yaramayan ekonomi paketleri çıkarmayarak.

Uçak savaş demektir.
Uçak kelimesini savaş olarak algılamak tam doğru bir bakış açısı değil bence.
Milletler caydırıcılık için silah üretmeli, silahı kullanacağı yönünde izlenim uyandırabilmek adına.
Kimse hadi silah üretelim savaşalım demiyordur herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı